2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Saglık bakanlıgının 1 veya 2 haftaya kadar denetci ilanı gelebilir. 10-12 kisi diye duydum. Doğrudan mülakat seklinde yapılacak.
Cesitli puan türleri olabilir. P48 kesin var denildi. -
@jook en önemli soru YDS varmı yedese ?
-
@jook 2015 deki alımdad P40 kullanmış ozamanki p40 da Yabancı dil puanı varmıydı bulamadım
-
@Willsmithh Ydsden bahsedilmedi. Yönetmeliklerinde de yok diye biliyorum o şart.
Hatta ise girdikten sonra yds almalari gerekiyordu. Bir cogu kursa giderken cbk ile o sart kalktı. Bıraktılar. -
@jook kamu puan türleri de olabilir mi?
-
@jook, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
ya 2 haftaya kadar denetci ilanı gelebilir. 10-12 kisi diye duydum. Doğrudan mülakat seklinde yapılacak.
Cesitli puan türleri olabilir. P48 kesin var d4 katı çağırır ve birçok puan türü isterse 95 leri falan görür herhalde şu ortamda
-
@Baelish inşallah çok puan türü olmaz hocam
-
direk mülakattsa yüksek kapatır hocam 92-93 rahat görür
-
tkhk sağlık denetçiliği yazılı sınavla alıyordu?
-
@jook Yalnız hocam Sağlık'ta denetçi unvanı olan tek kurum ilana çıktı. @paretowilfredo şöyle demişti;
Bu alımlara ilave olarak ilan hazırlığının yapıldığını duyduğum ve kısa - orta vadede ilan vereceğini düşündüğüm Kurumlar ve alımları söz konusu. Bunlar;
-Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 100 civarı bir alım planı söz konusu.
-Gençlik ve Spor Müfettiş Yardımcılığı: 20 ilâ 30 kişilik bir planlama söz konusu.
-Sağlık Müfettiş Yardımcılığı; 30 - 35 kişilik bir planlama söz konusu.
-Milli Eğitim Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı; Sayı hakkında bilgim yok ancak bir hazırlık söz konusu.-Sayıştay Denetçi Yardımcılığı alımı için mevcut bekleyen adayların mülakat süreçleri var. Bu sürece bağlı olarak İlkbahar - yaz döneminde alım olacak. Takvimi belirleyecek olan unsur bu mülakatların seyri. Sayı yine çok yüksek ihtimalle 45 kişi olacak dostlar.
Yeni kurulan Kurumlar ya da düzenlemeler yapan Kurumlar var dostlar, bunların kadro ihtiyaçları var. Bunların da mevzuat işlerini hallettikçe alıma çıkmalarını bekliyoruz.
-Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı
-Atom Enerjisi Kurumu Uzman Yardımcılığı
-Sigortacılık Uzman Yardımcılığı
-Nükleer Düzenleme Uzman Yardımcılığı şu an için aklıma gelenleri.Şimdilik aklıma gelen tüm haberleri aktarmaya çalıştım dostlar. İnşallah daha da fazlasının geldiği bir yıl olur.
Hepinizin bahtı açık olsun. İyi çalışmalar dostlar.Sağlık müfettişliği olabilir üstadın bahsettiği gibi. Çünkü artık denetçilik yok orada. 30-35 in bi kısmı tıbbi cihaz kurumu tarafından alıncak. Kalanı da sağlık müfettişliği olcaktır ama tek mülakat olmaz bence.Sağlık teftiş iken de kamu hastanaleri iken de klasik sınavla alım yaptı yıllar boyu. Son tıbbi cihaz kurumu da sınavla alacak yanılmıyosam. Bu alım da yine sınavla olur bence.
-
@jook Hangi puan türleri olabilir
-
Şöyle de bi meslek tanıtımı varmış sitede
-
@Mülkiye_17 arkadaşım p48 dısında net birsey söylemedi. Bugun tekrar sorarım görüsürsek
-
@RqzeeT direk mülakat cok yüksek ihtimal. Yönetmeligi degistirmisler. Normalde sadece sözlü secenegi yokken eklemisler.
-
@albertcamus dogru hocam. Son sınavlarda denetci unvanı ile girmisti arkadaslar. Hatırımda oyle kaldigi icin denetci yazmisim. Mufettis alimi.
-
Resmi gazetede Hazine ve Maliye Bakanlığı Teftiş Başkanlığı Yönetmeliği yayınlamış.yds geçmiyor, yardımcı alım süreci usulleri netleştirilmiş,teşkilat yapısı ve müfettiş yetkileri düzenlenmiş.
-
@rassal aynen hocam yds yok hayırlısı olsun yeni yılda gelir bence 50 kişi galiba 9.derece ihdas edilmişti yanlış hatirlamiyorsam
-
@rassal aynen hocam ilanıda yakındır inşallah.
-
@Willsmithh bunlar eski teftiş gibi olacaz diye 3-5 kişi alır bence.
-
Heves kırmak istemem şimdiden ama ilana çıkıldığında alınacak sayı 20 olur 20 katı yazılı sınava 4 katı sözlü sınava çağrılır. Eski maliye teftiş sınavları gibi olursa da ilanda belirtilen sayıyı kesinlikle doldurmazlar.