2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo Ustadım dm ye bakabılecekmısın ?
-
@denetmenadayı aferin, çok iyi ettin
-
@rassal aynen cok ıyı ederım ben
yanı sana ne oluyor da sataşmak ıcın yer arıyosun -
@rassal kardes polemık yaratmak ıcın yazmıssın ama senın sevıyene ınmeyecegım
-
başlıkla alakasız ileti silinmiştir
-
@hayırlısı035 açılmasını beklenen ilanlarla ilgisi nedir? Ayrı etkinlik başlığı var bunun için lütfen oraya yazalım.
-
@genclerbirlikli Hocam merhaba, kurum içinde olduğunuz için size soruyorum Hazine uzman yardımcılığına (eski Hazine Müsteşarlığı Uzman Yardımcılığı) dair bir duyumunuz var mı acaba ?
-
@genclerbirlikli tamam
-
@johnnashh bi şeyler duydum ama pek güçlü değil, bence önce yönetmelik çıkmalı çünkü hazine ile maliyenin uzman yardımcısı alımları çok farklıydı. Bence çok yakında bir ilan gelmez.
-
@genclerbirlikli teşekkürler bilgiler için. Peki kurumun kontrolör ve uzman yardımcılarına(hazine müsteşarlığı uzman yardımcılar) bakış açıları nasıl, kariyer anlamında daha öne çıkan hangi grup sizce ?
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@johnnashh bi şeyler duydum ama pek güçlü değil, bence önce yönetmelik çıkmalı çünkü hazine ile maliyenin uzman yardımcısı alımları çok farklıydı. Bence çok yakında bir ilan gelmez.
Hocam Hmuy ile ilgili bir gelişme var mıdır?
-
@guymağduru yazdıklarım hmuy için zaten
-
@genclerbirlikli mhuy, guy, dguy, duy hakkında gelişme var mı?
-
@Blueberry olmalı az ama sık sık ilan geliyor toplamda 500 yoktur ama bekleyen bir sürü insan var Guy dguy ilanı gelmeden zor atanıriz
-
@jamiryoo Kpss öncesi vmy alımı bekliyorum ben.
-
@Blueberry duyduğum pek bi şey yok maalesef
-
Merkez bankası için duyum var mı ?
-
Ya pareto bile mhuy sonbaharsa gelicek demişti artk yolan hikayesi oldu
-
@paretowilfredo üstad bu dönem için hangi sınavlar kaldı açılması beklenen?
-
@maliyeci123 @paretowilfredo üstad bu doğru mu? Senin bu tarz bir yazını hiç görmedim. Normalde tüm yazdıklarını takip ederim