2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@mbguy hocam sen işsiz değilsin. asgari ücretle iş arıyormusun?
-
Yardımcılar kaç para alıyo ve maaşlar ne zaman ne kadar artıyor bilen yok mu?
-
@rassal şu an aramıyorum Hocam. Bir yeminli mali müşavirin yanına maaşsız gidiyorum. Hiçbiri para vermiyor. Bende artık iş aramaktan vazgeçtim iş öğreniyim bari dedim. Hasbelkader ilan gelir de sıralamaya girmeyi becerebilirsem maaşlı işim olacak.
-
@rassal alllll istee
-
@mbguy özlük hakkı ve maaşı daha iyiyse niye başvurmayalım. Bu bir yarış gel yarışalım benden iyiysen helal olsun sen gir mesleğe. Mantığa bak ya. Sanki il göç sınavı gelmişte onu başvuruyomuşum gibi konuşuyosun.Her sınava girmeyelimmiş. Emredersiniz beyfendi!
-
@beveridge-eğrisi sana hak veriyorum kardeşim tabi ki girmek hakkın mesela ama bir il göç geldiği zaman guy olan birisinin ona başvurması saçma geliyor. zaten aynı ikisi de yanlış mıyım? ?
-
@çölkaplanı bende onu diyorum zaten. Bu meslek nasıl guydan iyiyse başvurmayı düşünebilirim diyorum ama konudan alakasız bir şekilde her sınava başvurmayın diye tepki geliyor. Kimsenin hakkını yiyecek bir insan değilim buna sinir oluyorum.
-
Buradaki şu üslupsuz, saldırgan üslup ne zaman bitecek acaba? Aynı fikirde olunmayınca hemen ne bu saldırganlık? Herkes kendinin en iyisini düşünür! Keşke demişim ben “keşke”! Keşkenin kelime anlamından bir haber insanlar.
Kendinle aynı düşünceye sahip olunmayınca saldırganlığa, üslupsuzluğa bak. Böyle insanlarla aynı yerde çalışmaktan dahi hicap duyarım!
Konuyu da daha fazla uzatmıyorum. Ben düşüncemi paylaştım. Kapladığım yer için diğer arkadaşlardan özür dilerim. -
Bu sene sayıştay ilana çıkacak mı acaba duyumu olan arkadaşlar var mı acaba
-
İcra müdür yrd ile gelir uzmanı maaşları aynı. Ekstre olarak icra müdürleri yolluk alıyordur o kadar. Ancak rotasyon ve yoğun iş yükünden ötürü guy olan birisinin icra müdürlüğüne başvurmasına gerek yok
-
Önce bi ilan gelsin de sonra yeriz birbimizi
-
@silence 2020 yazında yapılacak
-
@İkhumuma puan türü olayı ne olur acaba
-
@İkhumuma sağlam duyum mu yoksa tahmin mi sizinki hocam bide kpss puan türüne göre mi ilan verecek bilginiz var mı
-
@paretowilffredo ustad sgk denetmenlik yakin zamanda aciklanirsa yeni ilan sizce ne zaman gelir
-
@adam-sith @paretowilfredo Evet en çok beklenen ama denetmen fazlası var deniyor üstad doğrumudur
-
@Müşrif 5000 denetmen hedefi vardi
-
@paretowilfredo hocam vallahi çekinerek yazıyorum ama bilgi alacak başka kimsem yok , tüik vb. Kurumlar hakkında bilginiz, duyumunuz var mı? Istatistik mezunuyum.
P12 , p13 ve yds puanlarımı aldim ilan bekliyorum. Ama sınavdan sonra çalışma hevesim de kalmadi . Eğer varsa bir bildiğiniz paylasirsaniz çok sevinirim. Yorumlariniz cok kiymetli ve bir motivasyon kaynagi ben ve benim gibiler icin. Şimdiden teşekkür ederim. -
@adam-simith Aynen hocam bende ona istinaden sordum bilgi ne kadar doğru bilmiyorum.Umarım yakın zamanda yeni ilan gelir
-
@Müşrif insallah hocam.@paretowilffredo ustad bizi bu konuda aydinlatirsa cok mutlu olacagiz