2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@kartalyürekli @paretowilfredo hocam sizce ilan ne zamanlarda gelir
-
Bir ilgôç birde BDDK ilanı kaldı elimizde üstad buralardan bir ses var mı @paretowilffredo
-
@kartalyürekli 70 kişilik alımda 84 e kadar düşer mi acaba puanlar?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@Arrow Dostum açıkçası kışa doğru ancak olacağını düşünüyorum. Ama tabi eğer alınan bir kadro izni varsa ve bu yıl içerisinde kullanma telaşı mevcutsa Aralıktan evvel ilanı vermeye çalışacaktır Kurum. Umarım alım olmadan sıra size gelir dostum.
@kartalyürekli şöyle bir yanıt vermiştim dostum geçtiğimiz günlerde
-
@Müşrif BDDK için de yine bu son çeyrekte ilan ve sınav süreci olacak diye bekliyorum dostum.
-
Son 45 kişilik alım 23 Kasım da gelmiş 23 aralıkta sınav yapılmış.
-
Merkez göç yine gelmeyecek sanırım
-
@Aslan-Reyiz aralık 29 hakimlik var dolu 22 kasım - 22 aralık en uygun aralık yıl bitmeden inşallah bahsedilen 70 sayısında gelir.
-
@Don-Pablo ösym yapmıyor sınavı o yüzden çakışabilir
-
şu ara il göç gelse ilaç olur bize
-
@beveridge-eğrisi evet ama belki mağduriyet yaratmak istemezler diye düşündüm
-
@Don-Pablo Gecen yil bddk ile ayni gün oldu sinav. O yuzden guven vermiyor. Yanlis hatirlmiyorsam ona ragmen 87.7 ile kapamisti.
-
@Baelish hocam bddk ya başvuran çok kişi olduğunu sanmıyorum İstanbul İngilizce klasik sınav üçlüsünden dolayı herkes ilgöçe yüklenmiştir.
-
@Marsiyal geçen yıl bddk murakkiplik iki gün olmasi sebebiyle cakismisti ancak ben banka uzman yardımcılığına girdim sonraki gün de il göçe gitmistim ama gözlemledigim kadariyla il göçte gelmeyen sayısı fazlaydı bddk ya nazaran
-
@Baelish bende 2018 ilk ilanı diye hatırlıyorum o ilanı
-
@kartalyürekli hocam merkez göçle alakalı bir gelişme var mı ?
-
@RqzeeT bilgim yok
-
Akşam TWİTTERDAYIZ!
ETKİNLİK DUYURUSU
Bu akşam saat 20:00 da GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ile ilgili etkinlik yapılacaktır. Bizim etiketleyeceğimiz kişileri HERKESİN etiketlemesini rica ediyoruz. Amacimiz tt listesine girmek değil sesimizi etiketleyecegimiz kişilere duyurmaktır.
-
iste eylülde bitiyor..ekim de gider bu gidisler.. ve hala ilan yok..birileri bize guzel haber versin artik ..cok ihtiyacimiz var @paretowilfredo hocam yeni gelismeler yok mu? kulagımız sizde
-
İleti kaldırılmıştır.