2019 KPSS İçin Kullandığınız Kaynaklar Yeterli Oldu mu? Hangi Kaynaklar Sınıfta Kaldı?
-
Muhasebe icin elimde Ferhat Yildizin kitaplari var uygun fiyata satiyorum,ihtiyaci olanlar ulasabilirler.
-
İktisat çıkmış soru bankalarından Zeynel Dinler mi Yüksel Bilgili mi önerirsiniz?
-
@MMmustafa Yüksel Bilgili
-
@MMmustafa
Yüksel hocadan Ceteris Paribus alabilirsiniz. -
@MMmustafa zeynel dinler
-
Arkadaşlar uluslararası iktisat için önereceğiz kaynak hangisi konu anlatımından bahsediyorum çok detaybolmadan akıcı bir kitap olmasını istiyorum
-
Arkadaşlar herkese kolay gelsin öncelikle muratın fasiküllerini almayı düşünüyorum 2018 basım çokmu eski acaba?sonradanda değişiklik oldumu bilgisi olan varsa cevaplarsa sevnirim
-
Son 5li ye katalaksiyi cok oneririm ben boşluk buldukça kitap okur gibi okuyorum akici cok güzel bi kitap
-
üstad-ı maliye kitabı nasıldır? bilginiz var mı?
-
Ben 4t nin hukuk konu anlatımlı kitaplarından memnun kaldım.
Maliye, iktisat konu anlatımlı ve soru bankaları sil baştan güncellenmeli.Güncellemeden kasıt son değişiklikleri koymak degil tamamen 2019 sınav diline göre güncellenmeli.
Muhasebede rasyo ve numerus ideal. -
İKTİSAT KAYNAK TAVSİYESİ:1)NURDAN ASLAN MİKRO İKTİSAT KONU ANLATIM KİTABI 2)NURDAN ASLAN MAKRO İKTİSAT KONU ANLATIM KİTABI 3)4T OPTİMAL SON BEŞLİ KONU ANLATIM KİTABI 4)YASİN ÇOBAN TÜRĶİYE EKONOMİSİ KONU ANLATIM KİTABI 5)YÜKSEL BİLGİLİ ÇIKMIŞ SORULAR KİTABI NOT:NURDAN ASLAN MAKRO KİTABIN'DA PARA BANKA,ULUSLARARASI İKTİSAT,KALKINMA BÜYÜME VE İKTİSAT OKULLARI DERSLERİNİN KONULARINA DA DEĞINILMIŞ,4T OPTİMALLE İKİSİ BİRBİRİNİ TAMAMLIYO;BAZI KLASİK SINAVLAR VE KAYMAKAMLIK SINAVI İÇİN YASİN ÇOBANIN TÜRKİYE EKONOMİSİ KİTABININ ALINMASI İYİ OLUR
MALİYE KAYNAK TAVSİYESİ:1) 4T ARDA HAKAN ÖĞRETİR MALİYE KONU ANLATIM KİTABI(DAHA DETAY ÇALIŞMAK İSTEYENLER 4T ÖZGÜN SORU BANKASINI KONU ANLATIM OLARAK ÇALIŞABİLİR) 2)SERTKAN ERDURMAZ VERGİ HUKUKU-TVS KONU ANLATIM KİTABI 3)4T MALİYE ÇIKMIŞ SORULAR KİTABI 4)SERTKAN ERDURMAZ MATRAH VERGİ HUKUKU-TVS SORU BANKASI(İDARİ HAKİMLİK,SAYIŞTAY GİBİ KURUMLARI DÜŞÜNENLERİN BU SORU BANKASINI ÇÖZMESİ FAYDALI OLACAKTIR)
MUHASEBE KAYNAK TAVSİYESİ:1) 4T ALİCAN DOVLETOV MUHASEBE KONU ANLATIM KİTABI(KİTABIN İÇİNDE DENETİM KISMI YOK MUHASEBE STANDARTLARI DA KONULARIN İÇİNE YEDİRİLMİŞ ŞEKİLDE ANLATILMIŞ FAKAT KİTAP ÇOK DETAYLI HERŞEY VAR;DENETİM KISMI ZATEN SON YILLARDA ÖSYM TARAFINDAN SORULMUYOR) 2)4T ALİCAN DOVLETOV MUHASEBE ÇIKMIŞ SORULAR KİTABI 3) KLASİK SINAVLARDA SORULAN MONOGRAFİ SORULARI IÇİN FERHAT YILDIZ YA DA İLHAN KILIÇ HOCANIN MONOGRAFİ KİTAPLARINDAN BİRİ ALINABİLİR
HUKUK KAYNAK TAVSİYESİ:1) THEMİS ANAYASA HUKUKU KONU ANLATIM KİTABI 2) AHMET NOHUTÇU ALTINSERİ İDARE HUKUKU KONU ANLATIM KİTABI 3)ALESTA İDARİ YARGILAMA HUKUKU KONU ANLATIM KİTABI 4)METİN KAYA TEMSİL YAYINLARI CEZA GENEL HUKUKU-CEZA MUHAKEMESİ HUKUKU KONU ANLATIM KİTABI 5)AKADEMİKUS YAYINLARI MEDENİ HUKUK KONU ANLATIM KİTABI 6) ALİ SAKİNCİ BORÇLAR GENEL HUKUKU KONU ANLATIM KİTABI 7)MUSTAFA AHMET ŞENGEL TEMSİL YAYINLARI TİCARET HUKUKU KONU ANLATIM KİTABI NECİP ÖZGÜR OLUKLU TEMSİL YAYINLARI İCRA İFLAS HUKUKU KONU ANLATIM KİTABI(NOT: BU SAYDIĞIM KİTAPLAR HAKİMLİK VE KAYMAKAMLIK MESLEĞİNİ DÜŞÜNEN ADAYLAR İÇİN GEÇERLİDİR HEPSİ ÇOK AYRINTIDIR;SADECE KPSS,GUY GİBİ SINAVLARA HAZIRLANANLARIN MURAT HUKUK FASİKÜLLERİNDEN YA DA 4T KAMU HUKUKU-4T ÖZEL HUKUK KONU ANLATIM KİTAPLARINDAN ÇALIŞMASI FAZLASIYLA YETERLİ OLACAKTIR 9) KONSENSUS YA DA MÜESSİR ÇIKMIŞ SORULAR KİTABINDAN BİRİ ALINABİLİR
-
@Blueberry çok eksik. Aşırı eksik. Fazla eksik. Netice olarK eksik eksik eksik. Aldım lakin aldırmam.
-
@kuruhasan O kadar çok eksik var demek. Hangi kitabı tavsiye edersiniz peki?
-
Arkadaşlar tüm kaynaklarımı satıyorum, çok uygun fiyatlara. Benim işim kalmadı sizlere faydası olsun inşallah. İlgilenenler yazabilir
-
@Blueberry geçen yıl themisten çalıştım çok daha memnundum güncel diye bunu almıştım. Maalesef başka kaynaklar hakkında fikrim yok
-
2019 alan soruları olan varsa mail atabilir mi acaba yunusemremavi48@gmail.com
-
Muhasebe bilgim çok zeyid kaynak ve çalışma tavsiyesi
-
İleti kaldırılmıştır..
-
@mr-calik bugün toygar çetin reklamı yapmak amaçlı birkaç tane farklı başlığa yazmışsınız ama yemezler
-
2019 kpss alan soruları olan yardımcı olabilir mi?