2019 KPSS NETLERİ
-
@Antimülakat doğru hocam bende kesinlikle katılıyorum 85 ler 88 lerd3 yaramıyor en az 93 94 şart gibi duruyor artık
-
Açıklansa da kurtulsak
-
Hıkuk 35 üstü netler anca iyi bir sapma getirir maliye 25 net ve üstü iyi sapma getirecek iktisat ve muhasebe her sene aynı zaten o şaşırtmaz
-
@ert1234 70 civar gk gy 98 99 alan netine 85 gelebilir bu sene
-
@Hayaller71 inşallah hocam
-
Bakınız geçtiğimiz yıl 85-90 arası puan alanlar 110 net ile 125 net arasında yapmışlardı. Bu yıl ise aynı puanı almaya muktedir insanların paylaştığı netler 100 net ile 115 net arasında. Ben ve birçok insanın öngörüsü 5 ile 8 net arasında aşağı yönde değişim olacağıdır. Elbette maliyeden 25 üstü yapanlara çok daha fazla puan gelecektir. Ancak vaziyet ve ortak kanı netlerin düştüğü şeklindedir. O bakımdan düşük yaptığını hesap edip düşük puan alacağını bekleyenler, üzülmesinler.
-
@SBF evet hocam hepiniz hem fikiriz sanırım geçen deneye göre -5 net oynar
-
@SBF hocam gk gy de dahil edilmeli bence bu öngörüye maalesef oda çok etkiliyor
-
Ilk 1000 de olmak icin minumum kac puan almak gerekir
-
@70kuralliii son 2 senedir 86.5 in üzeri ilk 1000 de
-
@Grimmjow hocam peki geçen sene girdin mi benim p3 73 74 puan gibi alan 75 80 net kaç puan ne getirir guy ilanına yeterli midir varsa aydınlık getiricek sevinirim
-
@Muhalba ben gördüm. Birisi 140 net yapmıştı
-
@gürkannn inşallah yalandır
-
@gürkannn gk-gy ne kadarmış hocam
-
@dnd 70 net civarı
-
@fatos en çok ben isterim yalan olmasını
-
@gürkannn helal olsun valla
-
@gürkannn hocam birincilik sallantıda diyosun yani
-
@gürkannn geçen yıl sosyal medyada 135 net yaptım diyenler vardı birinci 145 yaptı bu senede benzer bi durumu olabilir bence,ben her saydığımda farklı bir net çıkıyor yanlışlarımı da doğru sayıyorum diye bıraktım saymayı,en güzeli akışına bırakmak bence
-
@dnd kesinlikle hocam ilk baktığıma göre 4 5 net fazla hesaplamışım canım sıkıldı tekrar Bi bakıyım sorulara derken farkettim saymayı bıraktım sonra bunun gibi kaç örnek vardır Allah bilir