2019 KPSS NETLERİ
-
Netleri yüksek arkadaşlara inanabilirsiniz her sene dereceler bu platformda yer alıyor zaten. Şaşırılacak bir durum değil bu arkadaşlar
-
@RootofAllEvil bende sizin gibi düşünüyorum hocam.
-
@kaymakamadayi006 p3 72 puan
-
@cemalicoşan öncelikle üstüme alınıyorum çünkü yeni üye oldum ve net paylaştım ama senelerdir burayı takip ederim ama gönderime iyi bak kimseden kaç puan aldım diye sormadım gelecek puanı biliyorum sayfanın başlığına bak kpss netleri yani netinizi paylaşın ben yorum istemedim ki ben sınavın nasıl geçtiğine dair emareler bulunsun diye netlerimi paylaşmışım
Bana mesaj atıp hangi kaynak diyorsun ben kaynaklarımı yazıyorum ki her alanda başka kaynağın iyi olduğuna ve faydası dokunduğuna İnanarak yazıyorum cevap veriyorum insan gibi sana yani reklamcı biri olsam buraya yazarım veya tek kaynak savunurum mesajı atan sensin kaynak tavsiyesi isteyen sensin üstüne her alandan farklı kaynak yazan benim kendi kendine entrika çeviriyorsun
Kardeşim bu kadar Boş şeylerle uğraşma kendine zarar verirsin
BiraZcık güzel düşünmeyi suizanda bulunmamayı hakka girmemeyi kimsenin günahını almamayı öğren ayıptır yarın birgün bu devlete bürokrat olup vatanına milletine hizmet edeceksin halka karşıda böle ön yargılı olup hakka mı gireceksin suizanda mı bulunacaksın ayıptır -
@şampiyon sizin 2017 sonucu gibi gelir bana da assagi yukarı
-
@kaymakamadayi006 yalnız 2018 de bu kadar nete bu puan gelmedi sınavın kolaylık zorluk derecesi puanları çok etkiliyor
-
@gizo11 kimse yok mu
-
Hukuk:33.75
iktisat:27.5
maliye:23.75
muhasebe:30
Gk-gy:45-50 net -
Merhaba arkadaşlar, geçen yıl ve bu yılki (tahminim) netlerim:
2018:
Gygk 60
Hukuk 30
İktisat 26
Maliye 20
Muhasebe 20P48, 83 puan
2019:
Gygk 80
Hukuk 34
İktisat 34
Maliye 28
Muhasebe 27Kaynaklara gelince emin olun her dersten burada arkadaşlarımızın paylaştıkları pdfler vs haricinde bir tane bile kitap kullanmadım. Sadece gygk için pegemin 10lu denemeleri var, coğrafya ve matematik olanlarından kullandım. Diyeceğim o ki dünyanın en büyük kaynağı sizsiniz ve internetiniz. Tüm notlara ulaşın ve bir sentez yapın. 1. yılımda yeni başlayanlara diyeceğim budur. Saygılar. İnşallah ilanları da görürüz.
-
@dzndr Sağ olun paylaşım için. ilk 50'deki dereceleriniz hayırlı olsun
-
-
2018 de 60 gygk 80 alan yapmış birine p48 kaç gelmişti bilginiz var mı?
-
@RootofAllEvil
2018 Netleri
GK GY 65 NET
İktisat 19.50
Maliye 26.50
Hukuk 16.50
Muhasebe 16.25
P48- 77.02
Daha önce de paylaşmıştım hocam yukarıda.Alan 80e yakın -
2019 Kpss, 2018 Kpss den daha kolaydı. Sadece 2019 Maliye zordu. Hukuk, İktisat, Muhasebe 2018 den daha daha kolaydı. Yani sınav kolaydı demiyorum 2018 den kolaydı diye yorumluyorum. 2018 İktisatında Son 4 lü zordu. Bu yıl son 4 lü aşırı derece abartılı şekilde kolaydı. Muhasebe baştan sona kolaydı 2018 e göre. Hukukta şıklar aşırı özentisiz hazırlanmış sadece 2-3 soru güzeldi diyebilirim. 2019 da maliye hariç diğer bölümler tüm yıllara göre kolaydı. Hele şıklar bu yıl bariz şekilde ben burdayım beni işaretle tarzında hazırlanmış.
-
Gk gy 60 net
Alan 77 net bekliyorum ortalama kac puan olabilir özellikle olası bie guy ilanına başvurma şansım var mıdır -
gy-gk 65
Hukuk 33
İktisat 30
Maliye 27
Muhasebe 31 -
hukuk:26
iktisat: 19.50
maliye.12.5
muhasebe 21gk gy 65 net bekliyorum
sizce p47 ve p17 puanlarının 80 üzeri gelme ihtimalleri var mı?
ya da p48'in?
teşekkürler simdiden.. -
Gk gy 41 net
Hukuk 35
Maliye 25
İktisat 24.75
Muhasebe 25
Toplam alan 109.75
Ne gelir hocam sizce -
Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun benim merak ettiğim bir kaç konu var yardımcı olursanız sevinirim. Alan için standart sapma hesaplanırken tek tek soru olarak mı hesaplanıyor yani zor soru kolay soru üzerinden mi yoksa genel olarak tr ortalamasını alıp mı hesaplanıyor. Birde tecrübeli arkadaşlar Gky 71 net hukuk 30 net iktisat 26.5 muhasebe 25 maliyede 17-18 nete kaç puan gelir 85 bandını geçebilir miyim acaba şimdiden teşekkür ederim
-
@Hayaller71 85 puanı göreceğini düşünüyorum.