2019 KPSS NETLERİ
-
@gürkannn, içinde söyledi: 2019 KPSS NETLERİ
Gk+gy: 65
Hukuk:39
İktisat:31
Maliye:26
Muhasebe:40Arkadaşlar alican hocaya sordum ilk 50 için olumlu bakmadı, sizce olur mu?
-
Muhasebe:40Arkadaşlar alican hocaya sordum ilk 50 için olumlu bakmadı, sizce olur mu?
İlk 50 gelir olmasa bile 100 arası kesin.
-
Hukuk 38.75
Maliye 28.25
İktisat 31.75
Muhasebe 29
Gkgy 72SGK olur da kullanmak nasip olmaz umarım, inşallah bol alımlı bi dönem olur puan kadar bu da önemli, herkesin gönlüne göre, emeğine göre versin Allah
-
@gürkannn kardeşim umarım dalga geçmiyorsundur. 136 netin var. Eğer ilk 50’nin kesin olacağını analiz edemiyorsan, Alican hocana soruyorsan üzülürüm senin için.
-
- Nin yine 140 neti varsa düşmez puanlar o zaman...sınav bize zormus
-
@fatos kesinlikle katılıyorum. 100 netten aşağı yok. Ben aslında netlerin düşüp puanların artacağını düşünüyordum ama kaç gündür takip ediyorum da galiba yanılıyorum. Muhtemelen 2018’e yakın puanlarda gelecek. Çünkü 100 üstü çok fazla var. Galiba bundan sonra 115 net aşağısına ekmek yok
-
@frustration çevremde 100 yapan çok az ama maşaallah forum akıyor
-
@frustration hocam benim de 86 87 gibi bi netim var geçen seneye göre düşürdüm sanırım 80 bile gelmicek netlere baksanıza ( maşallah diyim)
-
@fatos hocam sizin netler iyi değil miydi
-
@errayn hocam 2 fatoş var benim ki yüksek değil o kadar
-
Geçen yılla aynı netler gelsede puan min +1 max 3 civarı artacaktır
-
@gürkannn Bu netleri iyi yapmışsınız
-
Gy 39,75 Gk 49,25 Hukuk 24 İktisat 23,25 Maliye 22,5 Muhasebe 21 netler çok mu kötü sizce
-
@frustration gk netim için öyle söyledi aslında. 2 yılın emeği var insan endişe ediyor biraz.
-
@nizamülmülk1037 senide benide yakan maliye hocam ama demekki hayırlısı buymuş
-
@Pigaçu değil hocam bana göre size göre kaç net yada puan iyi bilmiyorum ama bu netler temiz 83-84 puan getirie
-
@gürkannn hocam gy gk zaten yüksek olsa biraz size ilk 5 kesin derdim.
-
@errayn Açıkçası GUY istiyorum ama bilemedim ilk senem olduğu için pek bir bilgim yok atama puanları konusunda
-
@Pigaçu hocam kadro gelirse Allah ne verdiyse artık
-
Alican hocaya niye sordun dostum. O muhasebeden 39 yapmış sen 40