Sitenin yeni tasarimi
-
Sitenin yeni halini ben begenmedim, eski hali daha kullanisli idi sanki. Anasayfada ki son gonderiler kismi çok ise yariyordu ozellikle konu takibi açısından. Ayrica kpss alan üst basliginda çok fazla sabitlenmis baslik var, esas gönderileri görmek için her seferinde ikinci sayfaya gitmemiz gerekiyor(mobil görünümde). Bu iki şey benim dikkatimi çekti, belirteyim dedim. İyi akşamlar, he birde emojiler android temali olmuş eski hali daha güzeldi sanki
-
-
@wasp61 hocam eski halinde kullanışlı olan şeyleri yeniden geri getirmek için uğraşıyoruz. Yeni eklenen şeyler de kullanışı kolaylaştırdığı durumlar mevcut. İkisinin de iyi taraflarını aktif hale getirmek en makul yol gibi görünüyor. Başlık sayısını da hemen azaltıyorum.
-
@Antimülakat sabit başlıklar çok fazla, kaldırır mısınız mümkünse
-
@Blueberry epey bir düzenleme yaptım hocam. Kalan başlıklar tamamen kpss sürecine yeni başlayanlar için rehber niteliğinde. O yüzden siteye ilk girenler için o başlıklar göz önünde bulundurulmalı diye düşünüyoruz.
-
@Antimülakat anladım hocam. yeni koyulan ne gibi özellikler var ben farkedemedim henüz? Çabanız için emeğinize saglik kolay gelsin
-
@Antimülakat evet şimdi baktim bayağı azaltilmis sabit baslik sayisi, oldukca iyi oldu elinize saglik.
-
@Antimülakat çok iyi olmuş şimdi.
-
sonunda eskiye donulmus. bu hali cok kullanisliydi zaten.
-
Bu çok iyi olmuş işte gerçi eskisinede tam alışmıştık
-
Son basliklar gelmis hayırlı olsun bu halini özlemisim baya resmen ilanlari takip edemiyor insan
-
@frank Deme onuu demee
Hallettik dostlar başlıklar geri geldi
-
Harbiden çok özlemişiz eski tasarımı ilanlardan doğru düzgün haberimiz oluyor
-
Güncel başlıklar kısmı geri dönmüş..forum daha bir güzel olmuş ️
-
@miss-smith, içinde söyledi: Sitenin yeni tasarimi
Güncel başlıklar kısmı geri dönmüş..forum daha bir güzel olmuş ️
Eski dostları görmek de aynı etkiyi yaratıyor dostum Sizi faal görmek güzel
-
Baskılar yönetimi yıldırdı eskiye döndük işte zafer !
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: Sitenin yeni tasarimi
Baskılar yönetimi yıldırdı eskiye döndük işte zafer !
Hangi anarşik bendim?
-
yeni tasarım çok daha iyi