2019 - 2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu
-
Galatasaray net bir şekilde oyun anlamında maçı hak eden taraf olmuştur.Bu arada fb kadıköy de 4 yıldıŕ gs yi yenemiyor.
-
Ligin çoktandır ''süper'' tarafı kalmadı...Süper lig değil de başka bir isim koysunlar..
-
@kamusaldenetci bakanların ve danışmaların açıklamalarında düzenin nasıl değişeceği görüyoruz.
-
@hayırlısı035 Hocam bu da başka bir sorun. Başakşehir'in karşısında olduğumuz şekilde Trabzonspor'un da karşısındayız Fenerasyonla da ligin dizaynını istemiyoruz, siyasetle de. O yüzden bu dizaynın dışında herhangi bir takım şampiyon olmalı. Fenerbahçe, Trabzonspor ya da Başakşehir değil. Siyasetin lige müdahalesi yeni bir durum. Daha öncesinden gelen düzenin yıkılması bu nedenle bugünün konusu olarak önemliydi. Şimdi de sırada siyasetle yükselen takımların düşmesini dilemekte.
-
@kamusaldenetci ''Herhangi bir takım tutmuyorum''verdiğin cevapla kendini yalanladın. son 2 sezon şampiyonu galatasyon o zaman futbolu galatasyon dizayn yapmış oluyor. enteresan şekilde avrupa galasyon ülke puanına az katkı yapmışken fenerbahçe ve beşiktaş daha fazla ülke puanı katkı yapmış. bugün önemi? bugün hakem galatasyon adaletsiz lehine karar verdiği için mi önemli gün? (NOT:fenerbahçe kötü oynadı.)ayrıca galatasyon'ın florya arazisine çökmesi karşı olmak gerekir.
-
@hayırlısı035 Klasik olarak tüm fanatikler kadar saygısızsınız. Öncelikle bana siz diye hitap edeceksiniz. Size karşı olanların rakip takım taraftarınız olduğunu sanarak pozisyon almanız da herhalde ait olduğunuz cenahın kadim bir rahatsızlığı. Allah şifa versin hocam
-
@kamusaldenetci zaten saygılı olma iddiasında değilim. Ama siz böyle yazarak ne kadar saygısız olduğunuz gösterdiniz.
-
@kamusaldenetci sanmadım. Başka takıma laf atarken kendi takımına eleştiri geriremenizden anladım. Allah size daha çok sifa versin.
-
Galatasaray'ı kutlarım, hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Dünden bu yana, güzellikle kutlayanlar hariç, hiç şaşmaz, birçok başlıkta olduğu gibi, bu başlıkta da ardışık, çok, hiçbir şey diyen 2'li velveleye vesile olmuşlar; Fenerbahçe'yi, Fenerbahçelileri ezmeye çalışmışlar. Yapmayın, forumda diğer güzide kulüp taraftarları olduğu gibi Fenerbahçeliler de var, ben 10 vurayım sen hiç vurma olmaz. Fenerbahçe'ye gelince:
Derbi kavramını sürklase eden ama sırf namı Fenerbahçe diye basitleştirilen bir kulüptür Fenerbahçe...
Şike yaptığı dillendirilen ama ne hikmetse kalan en büyük 5 kulübe karşı aleni üstün olan takımdır Fenerbahçe...
Uefa'da yarı final, Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynamış bir takımdır Fenerbahçe...
Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütüdür, Başbakanların, mafyaların, semayenin el pençe divan durduğu Gülen Cemaatine karşı dik duruştur Fenerbahçe...
Ahmet Şık gibidir; nere güçlüyse oraya direnir, Rasim Ozan Kütahyalı gibi, nere güçlüyse oraya eğilmez Fenerbahçe...
O gün nasıl haksızlıklara karşı dik durmuş, bir kıvılcım olmuşlarsa bugün de adına Bakan, bürokrat denilen şahsiyetlerin aleni desteklerine rağmen dik duruştur Fenerbahçe... -
@kamusaldenetci Sizin sürekli polemik yaratmanızdan,
@cemalicoşan sizin de başlık başlık gezip kendinize hedef aramanızdan usandık arkadaşlar.15'er gün dinlenin. Sürekli sizi kollamaya bir süre ara verelim. İyi forumlar herkese.
-
Iki hesaptan birisi bana adaletsiz olduğum düşncesiyle özelden ulaşmış lakin kendisine mesaj ulaştıramadım yeniden. Her iki hesabı da yasakladım görüldüğü üzere. Ortada bir adaletsizlik yok. Her başlıkta didişiyorsunuz çocuk gibi. Sizinle alakalı bayrak takip etmek zorunda değiliz her gün değil mi? Dünya kadar işimiz var. Bu yüzden 15'er gün dinlensin iki hesap da. Iyi forumlar diliyorum.
-
Koro halinde ana - avrat küfreden, ekmek yediği ülkenin acısını paylaşarak asker selamı veren Kolobiya vatandaşının kafasına çakmak fırlatan taraftar. Geçen sene el verilip kümede tutulmamalıydı zorlular.
-
@Godot ne bekliyordunuz hocam stad yakan taraftar toplulugunun isidir
Basaksehir hakikaten taş gibi takim olmus goztepeyi deplasma da 3 0 yenmek her yigidn harci deil
Trabzon kötu oynadi ama bence son dk daki golu goldu hakem yanlis karar verdi
Biz de haftaya gs ile yapacaz bakalm derbi mac zor mac -
@Godot 1 kişinin yaptığını bütüne mal edersek bizim Türk kulüp taraftarlarının hiç biri temiz değil. Hepsi amatörde oynasın o zaman.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@Godot Diyene bakar mısın stadında üzerinde ay yıldızlı forma varken milli takım kalecisine küfür eden taraftar mı bu.Ayrıca ASKER SELAMI VERDİKLERİ İÇİN DEĞİL!Rodeyega selam vermeye gelirken el hareketi yaptı tribüne.iki tane salakta bişeyler attılar..yoksa asker selamına birşey atılırmı?Ve bundan dolayı atıldı.
-
@70kuralliii Bir takımın taraftarlar birisi için söyle pankant açılmış: 'Seni seviyoruz, seni seveni daha çok seviyoruz'
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@Godot olsun konusalm hocam sivas ile gs berabere kaldi bu hafta basaksehire yaradi hici trabzon malatya yi yenerse hsonu muazzam bi liderlik maci oynanacak trabzonda tabi gs bjk maci da var haftaya guzel maclar bizi bekliyor
-
İleti kaldırılmıştır.