2019 - 2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu
-
@70kuralliii Bunu anlatamıyoruz işte. Uğurcana faol yoksa gustavoya da yok . Serdar aziz pozisyonunu es geçiyor. Aynı pozisyonda aynı hakem bjk fb maçında bjk li futbolcuya kırmızı kart verdi. Mağlubiyeti sadece hakeme bağlamak küçük hesaplar peşinde olanların acizliğini ifade ediyor.
-
@Godot, içinde söyledi: 2019 - 2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu
Boz şompooyon olocoz asadasddads
https://www.youtube.com/watch?v=i8ITGzgccn0 Çok eğleniyorum asadlahdlha
-
Hakemlerden ziyade Fenerbahçe’nin siyaseti de yenmesi gerekiyor
-
Ligin her sene hikayesi aynı dönmeye başladı. İlk yarı çok kötü futbol oynanıyor, ikinci yarı puan farkları azalıyor ve sırf kimin öne geçeceğinin gazına maçlar takip ettiriliyor.
-
Koro halinde ana avrat küfreden tribünler. Olmayan penaltının verilmesi. Futbol oynatmak yerine sürekli olarak tahrik çabasında olan çıbıklı müsveddeler. Yahudi finansmanı her şeyiyle ligi vandalize ediyor.
-
Herhangi bir takım tutmuyorum. Ama bu ülkenin en ahlâksız cenahının şike üzerine kurulu düzeninin yıkılmasına az kaldı. Bugünden sonra işler değişir en azından. Başkalarına çamur atarak kendi karanlığını saklayan şu ahlâksızların ağzı kapanır.
-
Tebrikler Galatasaray!
-
@Godot, içinde söyledi: 2019 - 2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu
Boz şompooyon olocoz asadasddads
-
Dünya gözüyle şu günleri gördüm ya tebrikler cimbomum
-
Hala yakmadılar mı stadı?
-
21 yıl sonra Kadıköy'de olanlar olmuş...Bazı sevgiler yıllara değer. Yıllar sonra yeniden taraftar ederler mi:)
...if not this is disobedience, what is it...
"asıl, bizim aramızda güzeldir hasret" -
İstemsizce şu görüntü geliyor gözümün önüne :))
-
2020 yılı gerçekten bizi şaşırtmaya devam ediyor.. hadi hayırlısı
-
@paretowilfredo Boşuna ali koç u desteklememişiz görüyorsun, anlatmaya gerek yok:)) öngörü böyle bir şey:)
Şaka bir yana sadece futboldaki yılların statükosu yıkılsın istemiştim:)) bu kadarını ben bile hayal etmedim:) -
Mustafa cengiz iktisada yeni konu ekledi marjinal deger kadikoy galibiyeti diye
-
Siz hepiniz biz tekiz
-
Daha hala hakem falan diye zırlayan taraftar hesapları var twitterda ajbsjdbajk Zorlu oldu ama güzel oldu. Lobi çöktü hak yerini buldu.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 - 2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu
İstemsizce şu görüntü geliyor gözümün önüne :))
Üstad derin Galatasaray maskelerinin ardında şunlar olabilir Garry Rodriguez, Tolga Ciğerci, Serdar Aziz, çok kötü bir tercih yaptığını farkeden ve ne kadar çukura indiğini, nereye düştüğünü yeni yeni anlayan Vedat Muriqi
-
20 yılda bir olunca böyle oluyor demekki
-
@sbui61 Son bir yorum olsun, okulumun reklamını yapayım :)) Kendisinin bir Mülkiye mezunu olmasının altını çizerek:) bu kısır döngünün yıkılmasının onun dönemine denk gelmesi de anlamlı oldu