29 Aralık 2018 Adli İdari Hakimlik Yeniden Değerlendirme
-
Arkadaşlar Ais sistemine işlenmiş ancak duyurusu yapılmadı. Ortak alan bilgisinde 2 soru eksik. İptal sorular var.
-
@dzndr duyuruda yok ama sonuçlar kısmına bakabilirsiniz. Hayirli olsun mülakata kalan arkadaşlara
-
@idariyargıusul İnşAllah olmuştur baya bir kardeşimizin ya..
Allah herkese hayırlısı ile kazanmayı nasıp etsin İnşAllah...
Sevinçli haber verecekleri heyecanla bekliyoruz İnşAllah...
-
348 dik 392 olmuşuz nasipte yoksa dogru yaptigin soru yanlis olur.
Olan arkadaşlara hayırlı olsun
-
Yeniden değerleme sonucu 82 puanla 305. Oldum şimdi 81.3 puanla mülakata girilip 82 puanla girememek bir adaletsizlik yaratmıyor mu dava açsam haklı çıkar mıyım
-
Yeniden değerleme sonucunda mülakat a kalan varmi? Cevap yazarsa memnun olurum
-
@rip1905 318. Siradaydim yeniden degerlendirme sonucu 229 sıralamam
-
@halilibrahim67 hadi hayırlısı olsun bakalım. İkisi de yanlıştı herhalde
-
- görseldeki ilk sonucum, 2. görseldeki itirazlar sonucu değişen yeni sonucum
bu ise 298. kişinin netleri 1 alan sorusu daha doğru yapabilsem mülakata hak kazanacaktım belki de ne diyelim nasip değilmiş
-
Mülakat yapıldı sonuçlar açıklandı ne olacak şimdi ne yapıcaz bi açıklama da yok
-
Harbi ne olacak şimdi? Döndü mü işler arap saçına. Eskiden mülakata katılmaya hak kazanıp şimdi sıralamaya giremeyenler ne olacak? İlk sonucu 290 iken şu anda 345 olan kişinin durumu ne olacak?
-
Hayır sonuçlar o kadar açıklanmadı madem böyle bir çelişkili soru durumu vardı neden o zaman biraz daha beklenmedi. Koskoca Adalet Bakanlığı'nın hakimlik sınavında olacak iş mi bu şimdi? Her geçen daha enteresan durumlara gebe yolumuza devam ediyoruz.
-
2016 sınavında da benzer süreç yaşanmıştı. Sınavdan bir yıl sonra değişen sonuca göre sonradan ilk 600’e giren birkaç kişi mülakata girmişti. Önceden ilk 600 e girip mülakatı kazananıp sonradan sıralama dışı kalanların durumu değişmemişti.
-
@kilici ne kadar değişik bir ülke. Bir günde insan hayatı değişebiliyor.
-
@Antimülakat Öyle evet. Ösym sınavdan sonra itirazları değerlendirip karar verseydi bunlar yaşanmazdı. Dava açılıp iptal edilmiş herhalde sorular.
-
@kilici 2016'da böyle bir durumun yaşandığından haberdar değildim, iki gündür şaşkın şaşkın izliyorum. Sayıştay'dan sonra ikinci bir şok yaşadım.
-
Hakimlik gibi üst düzey bir sınavda 2 soru iptal ediliyorsa bu ayıp ösym'nindir. Sorulardan birinin iptal olacağı çok açıktı, sanırım idare hukukundaki subjektif işlem sorusuydu. Kişiden kişiye değişebilen doktrinde tartışmalı konuyu sormak yerine sorsana ihale mevzuatından imar kanunundan falan
-
@rip1905 öncelikle herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar. Yapılan yeniden değerlendirme sonucu mülakata katılmaya hak kazananlar arasındayım ben de. Ancak sürecin nasıl işlediğine dair bir fikrim yok. Tecrübeli ya da daha önce böyle bir duruma tanıklık eden arkadaşlar sürecin nasıl işlediği, ne kadar sürede sonlanabileceği ve beklenen bir sonraki yazılı sınavda sürecin çakışma ihtimaline dair bizi bilgilendirirse memnuniyet duyarız.
-
@19122018 şimdi pgm den bizim icn yapılacak olan mülakat ilanını beklicez. Inşallah çok uzamaz ki daha güvenlik soruşturması vs var. Eğer sayı azımsanmayacak kadarsa diğerlerinin eğitimlerinden sonra bizim için ayrı bi eğitim planlaması olabilir bence
-
Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı olsun gözünüz aydın. Yeni hak kazananlar için WhatsApp grubu kuruldu mu ?