Lütfen yardım atın bana
-
Arkadaşlar yds ye hazırlanmayı düşünüyorum altyapı falan yok. Youtube daki hakkı hoca olur mu yoksa akın dil falan mı bakmak lazım . Lütfen yardımcı olun
-
cevaplaması biraz zor bi soru aslında ama elimden gelen yardımı yapmaya çalışayım. şimdi hocam durum şöyle hiç kursa gitmeden yds gibi bir sınavdan 70 ve üzeri almak biraz zor olabilir senin için çünkü hiç alt yapın yok. alt yapın olsaydı benim hocam yararlı olurdu bence. maddi durumdan dolayı kursa gidemiyorsan şayet mart yds ye kadar hakkı hoca gibi bir başka kanaldan da ek takviye alıp bol bol soru çözmeni öneririm özellikle geçmiş yıl soruları. ayrıca ydsde sürekli çıkan kelimeleri ezberlemeni tavsiye edebilirim. kursa gidebilme ihtimalin de varsa akın dil derim. ama unutma ki sınavda başarı en çok çalışma azmine bağlı olacaktır. yani her halükarda çok çalışman gerekir. şimdiden allah yardımcın olsun
-
@İbemodigliani Örgün bir kurs veya uzaktan eğitim tavsiye ederim. İmkanın varsa kursa git. Son seçeneğin canlı uzaktan eğitim olsun, onun dışında asla farklı yöntemler deneme. Bu arada hakkı hocanın videoları kötü değil ama sınavın sistematiğini çözmek adına uygun değil.
-
Merhabalar ben de şu an ydsye hazırlanıyorum kendimce yardımcı olmak isterim
Hakkı hoca iyidir ben de bi ara ordan ilerlemistim ama benim size tavsiyem elinizin altında yazılı bi kaynak olsun muhakkak ordan ilerleyin arkadaş da bahsetmiş ama kelime ezberi yapmak şahsen çok daha önemli bu yds sürecinde diye düşünüyorum. Aslında hocam alt yapı oluşturmak tabiki lazım ama yds biraz da teknik işi bence konu anlatımıyla beraber stratejilerini gösteren kaynaklar var onlardan yardım olabilirsiniz Hakkı hoca ile beraber. Umarım istediğiniz puani alırsınız
-
@nrpsmf teşekkür ediyorum hocam
-
@Blueberry teşekkür ediyorum hocam
-
@sınavbeder hocam akın dil in hangisini almam gerekir
-
@İbemodigliani hocam gramer konusunda moda dil sınav stratejileri iyi işinizi görür hem sıkıcı değil hem pratik