Navigasyon

TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    Baskent Kariyer
    Baskent Kariyer
    • Psikoloji mi Hukuk mu?

H

Sizden @Agor aldığım yetkiye dayanarak bu başlığı açıyorum diyebilirim. Psikoloji bölümünü çok bilmiyorum ama öğrenmek isterim elbette, psikoloji okuyan veya etrafında okumakta olan, mezun vs varsa fikir almak isterim. Diğer başlıkta yardımcı olan herkese çok teşekkürler.

DİĞER BÖLÜMLER
    • Aöf Lojistik Veya Dış Ticaret Okumak

M

Arkadaşlar ben iktisat 3.sınıf öğrencisiyim sizce aöf lojistik veya dış ticaret okumak iş aradığım dönemde bana faydası olur mu?

DİĞER BÖLÜMLER
    • İletişim Fakültesi - Radyo Sinema ve TV Bölümünde Okumak - Muhabir Olmak

P

Türkiye'de farklı üniversitelerde onlarca İletişim Fakültesi bulunuyor. Bu fakültelerdeki en gözde bölümlerden biri ise Radyo Sinema ve TV bölümü. Pek çok kişi yönetmen, set personeli, oyuncu, gazeteci veya muhabir olabilmek için İletişim Fakültelerinde okuyor. İşte bu yolları izleyerek muhabir olmuş birinin hikayesi...

Türkiye'de Muhabir Olmak başlıklı videomuz Tercihiniyap TV'de yayında!

https://www.youtube.com/watch?v=vbb4LyXmpQs

DİĞER BÖLÜMLER
    • Güzel Sanatlar - Konservatuar Mezunu Olmak - Nasıl Girilir, Nasıl Olunur?

P

Türkiye'deki binlerce öğrencinin en büyük hayallerinden biri Konservatuara girerek hayallerine ulaşmak. Bu kapsamda müzik yetenekleriyle adından söz ettirmek isteyenler Konservatuara nasıl girileceğini ve bölümlerde nasıl bir eğitim verildiğini merak ediyor.

Peki konservatuara nasıl girilir? Konservatuarda nasıl bir eğitim veriliyor?

https://www.youtube.com/watch?v=35VMSLfEBmc

DİĞER BÖLÜMLER
    • kpss istatistik

D

Merhaba arkadaşlar istatistik bölümünden yeni oldum. Bu sene p12 74,24 geldi. Tekrardan hazırlanıyorum kursa yazıldım. İbbf denkliği kullanmadan iktisat ve istatistikten hazırlanıcam mantıklı mı yaptım bilmiyorum. Sizce bu puanla nerelere başvurabilirim?

DİĞER BÖLÜMLER
    • Bingöl psikoloji

burcuburcu

Kardeşime psikoloji tercihi yapıyoruz bunların çoğunluğunu yaptık ama iki yerde tereddütlüyüz. Birincisi van ikincisi bingöl konaklama, yeme içme, eğitim gibi açılardan bu iki üniversiteyi veya şehri bilen var mı?

DİĞER BÖLÜMLER
    • Eşit ağırlık sıralamasında sayısalcı sayısı

kml

"YKS sisteminde mi yoksa eski sistemde mi sayısalcılar eşit ağırlıkta daha iyi sıra elde ediyordu? Benim mevcut sıralamam 90 bin hocam önünde 30 bin sayısalcı var diyor ama ben ümitlenmek istemiyorum..." diyor kardeşim. Bilen bir arkadaş cevaplayabilir mi?

DİĞER BÖLÜMLER
    • Hukuk mu PDR mi?

H

Arkadaşlar malum üniversite tercihleri yaklaştı, tahmin ediyorum başarı sıralamam 10k ile 20k arası bir şey gelir. Bu sıralama ile hukuk mu pdr mi ikilemine düşmek kaçınılmaz. Sizlerin tavsiyeleri neler? Benim gönlüm hukuktan yana ama hayatın gerçekleri var bir de...

DİĞER BÖLÜMLER
    • Arkadaşlar yardım edin?

F

Geçen sene Almanca öğretmenliğine başladım. Bölümüm zor olduğu için hazırlıktan geçemedim ve sevmediğimi anladım. Bildiğiniz üzere ataması da yok. Yıllardır fotoğrafçı olmak istiyorum ama yinede bir bölüm okumak istiyorum. 2yıllık tıbbi sekreterlik okuyup özelde de olsa çalışmak isterim açıkcası. Bana önerileriniz var mı bu karmaşık eğitim sisteminde lütfen yardımcı olun. Ek olarak uluslarası ticaret ve lojistik veya insan kaynakları da okuyabilirim. Ama aklım çok karışık. Önerilerinizi bekliyorum..

DİĞER BÖLÜMLER
    • ANADOLU SİGORTA HAKKINDA

I

sınavlarına giren var mı? özellikle maksimum sigorta uzmanlığı için

DİĞER BÖLÜMLER
    • Kızılay personel

labtekbr

Türk kızılayında çalışan arkadaslar varsa kütfen yazabilir mi

DİĞER BÖLÜMLER
    • Mahalli İdareler Bölümü

aliveli

Mahalli idareler bölümü mezunu olmak zabıta olmanın neredeyse ön şartı oldu 75 puanla atanmak mümkün ve ek ödemelerle bir zabıtanın aylık geliri 4 bin tl civarı.

DİĞER BÖLÜMLER
    • ÇAĞDAŞ TÜRK LEHÇELERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜMÜ - İŞ OLANAKLARI

S

Bu bölümü okuyan, mezun olan, akademik kariyer mi öğretmenlik mi diye kara kara düşünmekte olan ve iş olanakları konusunda fikir sahibi olmak isteyen arkadaşlar bilgilerimizi ve önerilerimizi paylaşalım lütfen. Hepimize kolay gelsin.

DİĞER BÖLÜMLER
    • Sivil Havacılık İşletmeciliği

S

Konya sivil havacılık İşletmeciliği nasıl bir bölüm

DİĞER BÖLÜMLER

Güzel Sanatlar - Konservatuar Mezunu Olmak - Nasıl Girilir, Nasıl Olunur?

DİĞER BÖLÜMLER
    güzel sanatlar konservatuar mezunu olmak
    1
    1
    82
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • P
      Phoenix Son düzenleyen:

Türkiye'deki binlerce öğrencinin en büyük hayallerinden biri Konservatuara girerek hayallerine ulaşmak. Bu kapsamda müzik yetenekleriyle adından söz ettirmek isteyenler Konservatuara nasıl girileceğini ve bölümlerde nasıl bir eğitim verildiğini merak ediyor.

Peki konservatuara nasıl girilir? Konservatuarda nasıl bir eğitim veriliyor?

https://www.youtube.com/watch?v=35VMSLfEBmc

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
      • 1 / 1
      • İlk ileti
        Son ileti
      Tercihini Yap | Devlet Kredileri