-
-
Arkadaşlar ben iktisat 3.sınıf öğrencisiyim sizce aöf lojistik veya dış ticaret okumak iş aradığım dönemde bana faydası olur mu?
-
Türkiye'de farklı üniversitelerde onlarca İletişim Fakültesi bulunuyor. Bu fakültelerdeki en gözde bölümlerden biri ise Radyo Sinema ve TV bölümü. Pek çok kişi yönetmen, set personeli, oyuncu, gazeteci veya muhabir olabilmek için İletişim Fakültelerinde okuyor. İşte bu yolları izleyerek muhabir olmuş birinin hikayesi...
Türkiye'de Muhabir Olmak başlıklı videomuz Tercihiniyap TV'de yayında!
-
Türkiye'deki binlerce öğrencinin en büyük hayallerinden biri Konservatuara girerek hayallerine ulaşmak. Bu kapsamda müzik yetenekleriyle adından söz ettirmek isteyenler Konservatuara nasıl girileceğini ve bölümlerde nasıl bir eğitim verildiğini merak ediyor.
Peki konservatuara nasıl girilir? Konservatuarda nasıl bir eğitim veriliyor?
-
Merhaba arkadaşlar istatistik bölümünden yeni oldum. Bu sene p12 74,24 geldi. Tekrardan hazırlanıyorum kursa yazıldım. İbbf denkliği kullanmadan iktisat ve istatistikten hazırlanıcam mantıklı mı yaptım bilmiyorum. Sizce bu puanla nerelere başvurabilirim?
-
-
-
Arkadaşlar malum üniversite tercihleri yaklaştı, tahmin ediyorum başarı sıralamam 10k ile 20k arası bir şey gelir. Bu sıralama ile hukuk mu pdr mi ikilemine düşmek kaçınılmaz. Sizlerin tavsiyeleri neler? Benim gönlüm hukuktan yana ama hayatın gerçekleri var bir de...
-
Geçen sene Almanca öğretmenliğine başladım. Bölümüm zor olduğu için hazırlıktan geçemedim ve sevmediğimi anladım. Bildiğiniz üzere ataması da yok. Yıllardır fotoğrafçı olmak istiyorum ama yinede bir bölüm okumak istiyorum. 2yıllık tıbbi sekreterlik okuyup özelde de olsa çalışmak isterim açıkcası. Bana önerileriniz var mı bu karmaşık eğitim sisteminde lütfen yardımcı olun. Ek olarak uluslarası ticaret ve lojistik veya insan kaynakları da okuyabilirim. Ama aklım çok karışık. Önerilerinizi bekliyorum..
-
sınavlarına giren var mı? özellikle maksimum sigorta uzmanlığı için
-
-
-
Bu bölümü okuyan, mezun olan, akademik kariyer mi öğretmenlik mi diye kara kara düşünmekte olan ve iş olanakları konusunda fikir sahibi olmak isteyen arkadaşlar bilgilerimizi ve önerilerimizi paylaşalım lütfen. Hepimize kolay gelsin.
-
Konya sivil havacılık İşletmeciliği nasıl bir bölüm
Güzel Sanatlar - Konservatuar Mezunu Olmak - Nasıl Girilir, Nasıl Olunur?
-
Türkiye'deki binlerce öğrencinin en büyük hayallerinden biri Konservatuara girerek hayallerine ulaşmak. Bu kapsamda müzik yetenekleriyle adından söz ettirmek isteyenler Konservatuara nasıl girileceğini ve bölümlerde nasıl bir eğitim verildiğini merak ediyor.
Peki konservatuara nasıl girilir? Konservatuarda nasıl bir eğitim veriliyor?