2019 Ziraat Bankası Müfettiş Yard İlanı
-
@nrpsmf tesekkur ederim. Kucucuk ihtimallerin pesinden kosuyoruz. Herkes icin hayirlisi olsun
-
alınacak kişi sayısının az oluşu ve sınav ücreti kıyaslandığında tereddütte bırakıyor
-
@hussle Boğaziçi unı vakifbank sinavini bu baharda 50tlye yapmıştı, anadolu üni ekstra ne maliyete katlanıyor da 2-3 kat daha fazla ücret alıyor anlamıyorum.
-
Ziraat bankasında müfettiş yardımcılığı süresi kaç sene bilgisi olan varsa ve aydınlatırsa sevinirim
-
@nrpsmf hocam uzun zamandır açmadığına bakarak 20 kişiden fazla alma ihtimalleri vardır diyebilir miyiz sizce
-
@littlefinger zannetmiyorum hocam ya ama uzmanlık sınavı bu sene açmadıkları için belki vakıfbank gibi uzman yardımcısı da alırlar ihtiyacın olduğunu duydum çünkü
-
Müfettiş yardimcisi maasi ne kadar arkadaslar bilgisi olan var mi ?
-
Arkadaşlar sınavdaki konuların zorluğu nasıldır sizce hangi kaynaklardan çalışmalıyız ve çıkmış soruları nereden bulabiliriz?
-
arkadaşlar ben de özel bir bankada iç kontrolör oalrak çalışıyorum sizce bu sınav olursa geçmeli miyim??
-
Sırf ilanı gördüğüm için üye olup yazmak istedim.Arkadaşlar bankada uzman yard sakına kafanızda büyütmeyin yeterliliğini almak üzere ulan uzman yard olarak yazıyorum Banklada kpss a grubu sınavlara hazırlananlar olarak hedefiniz her zaman iç kont ve müfettişlik olsun tepeden başlayın yoksa aşağıdan yukarı çıkmak için kendinizi parçalarsınız ama birşey olmaz Hele hele şubeye verilirseniz bütün hayallerinizin boş olduğunu görürsünüz
5 kişi 10 kişi demeyin sınavlara mutlaka girin ama tepeye oynayın.Uzman yard istiyorsanız kamu bankası olmasın iş bankası gibi sınavlara başvurun Yabancı dilin dil tazminatının ne olduğunu orada görürsünüz.
Uzman Yard ile sorusu olan varsa yazsın vakit oldukça cevaplarım -
@cansu20 düşünme bile başla çalışmaya teftiş varken içkont sorulur mu sen hangi bankada görev yapıyorsun 8000 tl 9000 tl maaş 6 7 sene sonra müdürlük havuzuna gireceksin neyini düşünüyorsun
-
Arkadaslar tarih cografya cikiyor mu sinavda ?
-
@kursun-kalem yapi kredi elendim iş Bankası müfettişlikten geçen senen daha sonra yapı krediye gittim ilk iş deneyimim memnunum ama tatmin etmiyor bir de alanım yok ama sadece ingizlce TOEFL seviyesinde
-
arkadaşlar forumda bu sınava daha önce girmiş arkadaşlar varsa sınavın zorluk derecesi ile ilgili bilgi verebilirler mi acaba?
-
@kursun-kalem Kardeşim, bu sınavdan ingilizceden elenip vakıfbank gibi uzman yard. çağrılma durumu var mı? Ziraat Bankası yakın zamanda uzman yard. sınavı açar mı?
-
Arkadaşlar bu başvuru ilanındaki “Ziraat bankası müfettiş yard başvuru formu “ne oluyor?Ben Anadolu üni sayfasından başvurumu hallettim ama bunu ayrıca mı doldurmamız gerekiyor?
-
@megg anadolu uni sayfası yeterli
-
@cansu20 Neyi tatmin etmiyor biraz açar mısınız?
-
@BluePhantom sıkıldım aynı işleri yapmaktan teftiş olursa gezerim, öğrenirim hem de daha prestijli
-
@cansu20 Teftiş daha prestijli kabul ancak aynı iş derken teftişçiler aynı şeyleri yapmıyor mu? Siz kontrolör olarak iç harcırah almıyor musunuz?