2019 Ziraat Bankası Müfettiş Yard İlanı
-
https://twitter.com/kuliskusu/status/1174773187088920576?s=21 ilginç bir iddia.
-
Allah hepsinin belasini versin artik yeter ya. Yeter torpil torpil! allah belanizi versin Haksiz olarak girdiginiz islerde yuzunuz gulmesin insallah. Colugunuzdan cocugunuzdan ciksin. Kafayi yiycem ben artik, derece yapiyoruz yine de giremiyoruz bu serefsizler yuzunden.
-
@sınavbeder Hocam isyaninizda kesinlikle haklisiniz lakin bu iddia asilsiz bence, bos yere moralinizi bozmayin.
-
@politics06 hocam nasil bozmayayim pamuk ipligine bagliyiz insan icine cikacak durumum kalmadi, saclarim dokuldu, stresten mide hastaligi mi dersin panik atak mi dersin. Valla tahammul gucum kalmadi.
-
@sınavbeder hocam her insanda farkli etkileri var, pes etmeyin ve kendinizden suphe etmeden devam edin lutfen, kimsenin hakki kimsede kalmaz.
-
@sınavbeder hocam bence de kurgu gibi duruyor, aldırış etmeyin yani.
-
Arkadaslar bu 20 kisilik alim muhendislik ve idarinin toplami 20 kisi mi olucak
-
@fablo evet
-
@sınavbeder mulakat var yani anadolubankta mufettıs yardımcılıgını kazandıgımda ayrı bir formda referans yazmamı ıstemıslerdı ama yoktu maalesef ve mulakat sonrası elendım . anadolu garanti bile bunu yapıyorken devlet bankasında ne oyunlar doner aklımız almaz
-
@TheEqualizer sizce tahminen kaci idari olur
-
@fablo reis ne desem yalan olur ama konusulanlar yarı yarıya olacak yonunde . benım fıkrım iibf mezunu almaktansa endustrı muhendısı alırım daha ıyı . oranın biraz muhendıse kaycagını dusunuyorum.
-
@kursun-kalem yorumunu görünce dayanamadım üye oldum. Şubede uzman yard. olarak başlayıp ilk günden pazarlamada olmak (o pozisyonu senelerdir bekleyen operasyoncular varken) 18 bilemedin 20. ayında yetkiyi almayı hayal boşluğu olarak nasıl görebiliriz. Bekar yaşı genç arkadaşlar için ideal olabilir ama Teftiş herkes için güzel bir pozisyon değildir. Senelerce Anadolu'nun her ilini gezmek, eşinden çocuğundan ayrı kalmak insanları çok zorluyor. Senin yerinde olup akşam evimde çorbamı içmek isterdim diyen üstatlar gördük.
Fikirlerini çok merak ediyorum. -
Arkadaşlar sınav acaba Avrupa yakasında mı yoksa Anadolu'da mı olur? Şehir dışından geleceğim hem kalacak yer hem de uçak bileti için planlama yapmam lazım. Ya da nasıl ve nerden bilgi alabilirim?
-
@just bildiğim kadarıyla sinav boğaziçi üniversitesi kuzey kampüsünde yani avrupa yakasinda olacak. En azindan ben ilanda böyle gördüğümü hatırlıyorum. Zaten tek gün olacak sinav. Metro ile ulasim mümkün bogazici universitesine. Kalacak yerinizi ona göre ayarlarsaniz, cok rahat edersiniz. Şimdiden basarilar,
-
@Ysgnd5, içinde söyledi: 2019 Ziraat Bankası Müfettiş Yard İlanı
@just bildiğim kadarıyla sinav boğaziçi üniversitesi kuzey kampüsünde yani avrupa yakasinda olacak. En azindan ben ilanda böyle gördüğümü hatırlıyorum. Zaten tek gün olacak sinav. Metro ile ulasim mümkün bogazici universitesine. Kalacak yerinizi ona göre ayarlarsaniz, cok rahat edersiniz. Şimdiden basarilar,
Çok teşekkür ederim cevabınız için
-
@just rica ederim
-
@just hocam bir daha kontrol ettim başvuru formunu sinav boğaziçi üniversitesinde olacak diye bir ibare yok. Büyük ihtimalle tmsf ilanı ile karistirdim. Haberiniz olsun. Geçen sene ve önceki sene sınav İstanbul üniversitesi beyazıt kampüsü ve yakininda olmustu. Belki yine yakininda olur. Ama kesinlesmeden siz yine yer fln ayirtmasaniz daha iyi olur. Iyi günler dilerim
-
@Ysgnd5, içinde söyledi: 2019 Ziraat Bankası Müfettiş Yard İlanı
@just hocam bir daha kontrol ettim başvuru formunu sinav boğaziçi üniversitesinde olacak diye bir ibare yok. Büyük ihtimalle tmsf ilanı ile karistirdim. Haberiniz olsun. Geçen sene ve önceki sene sınav İstanbul üniversitesi beyazıt kampüsü ve yakininda olmustu. Belki yine yakininda olur. Ama kesinlesmeden siz yine yer fln ayirtmasaniz daha iyi olur. Iyi günler dilerim
Emek verdiniz teşekkür ederim :)) galiba risk alacağım uçak bileti konusunda ama kalacak yer bir
şekilde ayarlanır onun için bekleyeceğim. -
@just siz biletinizi alın hocam, kalacak yer için apartlar olur, airbnb olur hosteller olur, otel bakarsınız. o iş kolay
-
@Rögaritma, içinde söyledi: 2019 Ziraat Bankası Müfettiş Yard İlanı
@just siz biletinizi alın hocam, kalacak yer için apartlar olur, airbnb olur hosteller olur, otel bakarsınız. o iş kolay
Haklısınız o yüzden biletlerimi aldım sadece kalacak yerim belli değil. Ama Avrupa yakasında bakmam daha mantıklı değil mi?