2019 Ziraat Bankası Müfettiş Yard İlanı
-
Haftaya cuma açıklanır diye tahmin ediyorum
-
@littlefinger bu bilgiyi en çabuk ve kesin bi şekilde nerden öğrenebiliriz söyleyen büyük sevap işler
-
@gncyadgzl Ziraat ik ' yı arayarak en azından biraz daha doğru bilgi alabilirsiniz
-
@amaan tesekkurler
-
Var mı arkadaşlar bir gelişme bu hafta açıklanır mi dersiniz?
-
@tomjoad ben cuma günü açıklanır diye düşünüyorum inş açıklanır
-
Bugün insan kaynakları ile görüştüm yakın bir tarihte açıklanacak dedi arkadaşlar. Ne kadar yakın dedim o kadar şey yapmayın dedi :)) yani zaman belirtmedi. Hayırlısı olsun herkes için
-
@Atlantiss23 o zaman bu hafta açıklanır umarım
-
@Rögaritma umarim öyle olur
-
Cuma saat 17 de açıklanır
-
@jamiryoo teşekkürler hocam
-
Bugün de açıklanmadı
-
@littlefinger Ziraatbank İk dışında kimse net bişey bilemez arayıp öğrenmeye çalışın
-
@amaan onlar da net bir şey söylemiyor.
-
Arkadaşlar 5 gün önce Ziraat Bankası ikyı aradım sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını sordum Anadolu üniversitesine yönlendirdiler Anadolu üniversitesi ndeki yetkili bana sınav sonuçlarının duyurulmasinin 1 ay sürebileceğini söylemişti
-
Yarın itibariyle tam 1 ay oluyor. Yani ösym daha çok kişinin sınavını bu sürede açıklıyor iken bunun sürüncemede kalması pek makul değil gibi. Keza ortada bu kadar açıklanmayan sonuçlar dolaşıyorken
-
Bu kadar uzatacak ne var acaba? merak konusu.
-
Benim tahminim sınavlar okunmuştur ya yöneticinin imzası bekleniyor ya da mülakata cagirilacaklar için güvenlik soruşturmasınin sonucu bekleniyordur yani okunmama ihtimali yok
-
Evet arkadaşlar 1 ay oldu umarım gün içinde açıklanır. Çünkü halen daha açıklanmıyor ise artık kepazelik olur. Altı üstü 20 kişi alınacak çok zor olmamalı
-
Sevgili dostlar çok meşgul etmek istemiyorum sizleri ancak bu hafta açılıp açılmayacağına dair fikri olan var mıdır?