THY Memur Alımı
-
Kariyer netten basvurmustum sinav maili yollamislar daha once thy'nin sinavina giren var mi?
-
@osmanozcan froumda thy memur alımı mülakatı için vs önceki yıllarda başlık olması lazım.
-
Ben en son yapılan take-off'a girdim sınavdan elenmiştim bu ilana da başvurdum mail geldi dün bana da bu sefer olur inşallah sınav grammar, paragraf soruları, listening.. vb.
şekilde bir de genel yetenek kısmı var yanlış hatırlamıyorsam türkçe paragraf soruları ve matematik problem ağırlıklı sorular vardı bir de mantık soruları tabi muhtemelen yine aynı tarz olur sınav. -
Sınavdan geri dönüş alan var mı?
-
@osmanozcan ben almadım daha
-
@nrpsmf hocam ingilizcesi nasildi sizce take off'a gore kolay miydi?
-
İlanın linki nerdeydi görememişim ben
-
@emilsax kariyer nette açıldı 1 hafta falan yayinda kaldi sanirim
-
@osmanozcan şimdi baktım yok kaçırmışız demek ki
-
@osmanozcan hocam bana take-off'a göre daha rahattı gibi geldi. Hem genel yetenek kısmı hem ingilizce kısmı bi tık daha kolaydı sanki ama tabi sonuç ne olur bilemiyoruz
-
İbb’den ayrılanlar thy’de iş başı yapacak deniyor alımları etkilemez inşallah.
-
@evandro ilk defa duydum hocam bunu inşallah olmaz öyle bir şey
-
@nrpsmf inşallah hocam.
-
@osmanozcan sınav sonucunda mail alan var mı?
-
Evet dün geldi mail arkadaşımın ingilizcesi benden daha iyi olmasına rağmen
ikimize de olumsuz dediler nasıl iş yapıyorlar belli değil hiçbir şeffaflık yok -
Bana da geldi mail sınavım iyi gecti diye dusunuyordum ama olumsuz olmuş
-
@osmanozcan +1 hocam. Ben de iyi geçti diye düşünüyordum ama olumsuz oldu maalesef. Yüksek başvuru var diye duydum muhtemelen barajı yüksek belirlediler.
-
@nrpsmf 2. Bir sınav maili gelmiş ancak şunu anlayamadım mülakat maili mi yoksa onlıne bir sınav mı yine bir takım belgelerde istenmiş bilgisi olan var mı
-
@asumn1 take-off alımı yapacaklari zaman takvimde online sınavdan sonra bir de yazılı ingilizce sınavı yapılacaktı bunda da aynı aşamaları izliyorlar sanırım yazılı sınav içindir gelen mail