Güncel Ankara Dershane önerileri
-
Baskent kariyer, themis, 4t ve monopol arasında kaldım. Daha önce gidenler yada dershaneler hakkında fikri olanlar yardımcı olabilir mi rica etsem
-
@elo06 monopolü sil at listeden
-
Digerleri hakkında bir fikrin var mı? @Hayaller71
-
@Hayaller71 neden monopolu silip atiyor anlamadim ki bn gecen sene gittim memnun kaldim yanlis anlamayin hani ama
-
@samettin hukukları Allah var iyiydi ben size sorayım siz neyinden memnun kaldınız hocam çok merak ediyorum valla
-
@elo06 kardeş en çok zorlandığın alan hangisi
-
@Hayaller71 iktisat
-
@samettin özgür şahan denilen herif emeğime taş değdirdi verdiği fasikül yalan yanlış bilgilerle doluydu o fasikül yüzünden 3 4 soru yanlış yaptım kitabı soru yakalayamadı vasat bile diyemem o derece. Makro iktisat Göktuğ hoca zaten anlatmaya gerek yok bilirsin :)) adem hoca Allah var genel muhasebe iyiydi ama finansal tablolardan maliyet muhasebesinden çok çıkmaz buraya çalışcanıza genel muhasebe bakın dediği dün gibi aklımda muhasebe kitabını da mayıs ayında aldık bu arada
-
1-2 ay kadar önce Kızılay’daki 10 küsur tane dershaneyi gezdim. Hala gezemediklerim oldu, iki günümü sadece bu işi ayırmama rağmen. Ben 4T Akademi’yi tercih ettim. Hemen her dershane hakkında iyi kötü fikir sahibi oldum. Amacım kimseyi yermek veya övmek olmadığından dolayı dershaneler hakkında sorusu olan arkadaşlar varsa bildiklerimi ve fikirlerimi özelden aktarabilirim. Hakkında bilgi almak istediğiniz dershaneyi özelden iletebilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışırım.
-
@Hayaller71 hocam sizi de anliyorum ama bn de zaten suan issizim yalniz 2018 kpss den 90 kusur aldigim puanlar oldu bilemiycem sizin de hakli yanlariniz vardir iktisat kaynaklari iyiydi sanki yani ozumsetiyordu yani bn surekli farkli kaynak aldim babam sag olsun hangi kitabi dediysem aldi insallah bundan sonra isleriniz yoluna girer iyi gunler
-
@samettin hocam benimde bu sene 85 88 bandındayım ilk senem olduğu için dershaneye bağlı kaldım kaynak olarak son 2 3 ay farklı kaynaklara yöneldim öyle toparladım dershane kaynaklarına bağlı kalmak yapılan en büyük hatadır. Bu sene özgür şahan denilen kansız herif öğretti sağolsun
-
bende suan baskent kariyer düşünüyorum grupta daha önce giden var mı hoca kadrosu arastırmlarıma göre iyi. tabi hoacalrımın dediği gibi işin çoğu bizde bitiyor dershane bir yere kadar. ama ilk yıl ve tecrübesiz olduğumuz için bu durum bende strest yaratıyor
-
@academiculuscu ben gittim hocam bu sene
-
Ankara'da hiçbir kursun hoca kadrosu tamamiyle iyidir diyemeyiz, ben de çok araştırma yapmıştım. Eksik olunan ders hangisiyse ona göre hocalar araştırılmalı. Ben zamanında monopolü tercih ettim. Erol Bulut(Mikro İktisat), işin özellikle matematiksel temelini iyi verir, mikro konusunda insanın ufkunu açar. Adem Altay(Muhasebe) biraz hızlı anlatır ama çok nettir her şey, ödevlerini yaparsanız uçarsınız.İkisi de Ankara HBV'de (Gazi İibf) akademisyen. Göktuğ Hoca(Makro İktisat) biraz matematiksel anlatır, iyi dinlenirse o da gayet iyi bir hocadır, ezberci değildir. Hukuklarda da genelde iyiydi hocalar. İşin özeti, monopolü tercih sebebim iktisat ve muhasebeydi. Maliye konusunda iyi ya da kötü diyemem. O sene iyi hazırlanan arkadaşlarım 30 üstü netler bırakmıştı. Bu sene yoğun bir şekilde eleştiriliyor hoca. Bunun da büyük oranda 2019 kpss'yle ilgili olduğunu düşünüyorum.
-
Başkent kariyer veya themis hocam gerisi hikaye.
-
En iyi dersane kütüphanedir. Hiç kimse, en iyi görünen, en güleç hoca bile sizin geleceğinizi sizin kadar düşünmez. sadece sizin üzerinizden kazanacağı paraya bakar
-
@Hayaller71 Ben de gittim monopole hocalar arasında en iyisiydi diyebilirim özgür hoca için. Dersane araçtır sadece. İyi puan alabilmek tamamen öğrenciye bağlıdır. Hem özgür hocanın hem de diğer hocaların büyük katkısı olduğu için yazmak istedim. Gitmeyi düşünenlere de tavsiye ederim monopolü.
-
@kilici tamamen reklam amaçlı yazıyorsun şuan. Hangi sene gittin bilmem ama sene başı eline kitabı alarak bu kitaba çalışın 30 net garanti deyip son 20 soruda soru tutturamaması değişen bütçe vergi borçlanma ile ilgili fasikül verip o fasikülü yarım yamalak güncelleyerek dershane arkadaşlarım dahil 3 4 soru yanlış yaptırarak mı en iyi hoca oluyormuş hedefin 70 80 puansa doğru özgür hoca en iyi hoca monopol en iyi dershane. Dershane amaç değil araçtır zaten yazdıklarımı tekrar okumanı öneririm.
-
@Hayaller71 he evet reklam amaçlı yazıyorum yarın gel muhasebeden 100 liranı al dediler :)) Allahım ya...
-
@kilici bak bu olmadı hocaların hocası maliyenin mihenk taşı özgürün dersi maliye dururken