YTB 2019 Uzman Yardımcısı İlanı
-
@altairtyraen bence görevli arkadaşların ortak cevabıdır. Bilseler bile kesin olarak telefonda söylemeleri de uygun olmayabilir. Sonuçta kurum yöneticileri giriyor mülakatlara, programlarını ayarlamak sandığımız kadar kolay olmayabilir. mülakata hazırlanmak için açıkçası tarih bilmeye de çok gerek yok gibi. yeter ki mülakat tarihi ile açıklama tarihi arasında yol, konaklama vs ayarlamaları yapacak kadar vakit olsun. daha da önemlisi hakkaniyetli bir mülakat olsun. onun dışında 15'inde yapılsa ne fark eder 20'sinde yapılsa ne fark eder.
-
Mülakat tarihleri belli olmuş. Kalanlara başarılar..
-
Herkese başarılar arkadaşlar. Umarım hak eden kazanır.
@kikimato doğrudur hocam. başkanlıktakiler yeterince vakit verdiler şükür ki.
-
@altairtyraen ne zaman mülakatlar hocam ?
-
29'unda benimki. Sanıyorum ki 100 küsür kişiyi uzun bir süreye yaymışlardır.
-
Bu tip sözlü mülakatlar nasıl geçiyor ? Deneyimli biri anlatırsa faydalı olur
-
@gpale kompozisyonlar için ekstra çalışma yaptız mı ? Nasıl çalışılmalı sizce ? Teşekkürler
-
Mülakat süreci bittiyse mülakatlarla ilgili bilgi verir misiniz arkadaşlar?
Ne kadar sürdü? Ne tür sorular soruldu?.. -
yds den 80 üstü alan herkes ilk başvuruda listeye girebildi mi ? Giremediyse yds kaç ile kapattı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
-
@gpale liste yok hocam. Yds b seviyesinde herkes başvuruyor. Eleme sınavı yapılıyo, geçenler yazılıya giriyor sonra mülakat vs..
-
@ghamul1 öyle mi ? ben de sandım ki 600 kişi yazılı sınava çağırıldığında en yüksek puandan başlayıp 600.kişiye kadar indi. dışişleri gibi
-
@gpale hocam eleme sınavı var öncesinde. Orada ilk 600e girmek gerekiyordu
-
@ghamul1 Hocam mülakatlar tam olarak bitti mi bilmiyorum, oradakiler de ne kadar süreceği hakkında bir şey söylemedi. Genel olarak bilgi verecek olursam komisyon kalabalık sayılırdı. Benim mülakatımda odada 7 kişi vardı ama boş sandalyeler de vardı. 10-15 dakika arası sürdü. Kendimi tanıtarak başladım, sonra kurumun kendi çalışma alanıyla alakalı sorular geldi. Tüm mülakat bu çerçevede ilerledi zaten. Biraz konu konuyu açtı gibi oldu.
-
@leyli İngilizce konuştunuz mu hocam
-
@ank3435 Hayır hocam.
-
@leyli alırlar mı sizce ? feedback verdiler mi hiç
-
@gpale Kendi adıma mülakatımın olumlu geçtiğini düşünüyorum hocam. Ama komisyondan herhangi bir belirti almadım tabii ki. Açıkçası kazanır mıyım ondan da hiç emin olamıyorum çünkü her güzel geçen mülakat sonucu olumlu olmuyor takdir edersiniz ki. Ancak son aşamaya kadar gelebilmişken elenmemeyi umut ediyorum.
-
YTB binası çok etkileyiciydi, hem kurumsal hem de sıcak bir havası vardı. Bekleme salonundaki YTB görevlileri son derece ağırlayıcı ve kibardılar, ben kendi saatimde en son giren kişiydim bu yüzden bayağı sohbet etme imkanı buldum. Sözlü sınava girmeden önce YTB Başkanı ve Yardımcıları da yanımıza uğradılar, onlar da son derece kibar ve canayakın davrandılar ize karşı. Sözlü sınav da akıcı ve metodik geçti. Emeği ve katkısı geçen herkese teşekkür ediyorum.
Sınav sonuçlarının açıklanmasını iple çekiyorum tabi ki fakat bir önceki sözlü sınavın yapılması ve sonuçların açıklanması arasında iki aydan fazla zaman geçmiş olduğunu göz önüne alırsak bizi de bu sefer de o kadar bir süre geçebileceği tahminini yürütebiliriz.
-
mülakat yapılalı aradan bir ay geçti, herhangi bir bilgisi olan var mı arkadaşlar? ne zaman açıklanacak?
-
Bana kalırsa daha erken en azından 1 ayı daha vardır onun.