YTB 2019 Uzman Yardımcısı İlanı
-
@lilapause bu akşam da açıklanmazsa bu hafta da güme gider hocam. Haftaya haftasonu da kurumda konferans varmış, mülakatların haftasonu olduğunu düşünürsek haftaya da olmayabilir.. Geçen sefer mülakattan 2 gün önce açıklanmış..
-
@ghamul1 teşekkürler bilgi için.
-
@lilapause hocam bilgi değil benimkisi, yanlış anlaşılmasın sadece tahmin yürütüyorum
-
@ghamul1 Yok ne demek farkındayım tabi. tahmin için teşekkürler diyeyim o halde.
-
Arkadaşlar 600 kağıdın 20 küsür günde okunmaması ilginç bir durum değil mi? (Hatta okunacak kağıt sayısının 600 bile olmayabileceğini hesapladık, 60 alanların elemeyi geçmiş olduğunu sayarsak.) Mülakatta da ne soracaklar o da meçhul zaten. Bu hafta açıklasalar da insanlar önüne bakabilse keşke.
-
@altairtyraen bu hafta açıklanması lazım artık. Çok fazla uzadı gerçekten.
-
Geçen sefer 140 kişinin kağıdı 17-18 günde açıklamışlardı o yüzden pek şaşırmadım. Mülakatlar haftaya yapılır diye düşünüyorum ama ne zaman açıklanır bilemem..
-
Arkadaşlar kurumu arayanımız var mı?
Bence baya uzadı; mülakata zaman bırakırlar inşallah. -
@economist123 Ben kurumla görüştüm ancak bilgi vermediler. Duyurulardan takip edin dediler.
-
@lilapause hiç mi yakında flan demediler hocam.. İlginç. Daha da sürecek herhalde
-
@ghamul1 yok hiç bilgi vermediler maalesef.
-
Daha sürer bence arkadaşlar, 20 kağıt 1 ayda okunmuş geçen sefer. Zaten okuyanların da kendi işi gücü vardır. Umarım yanılırım ama kasıma sarkar bu iş
-
@ank3435 ben de öyle düşünüyorum hocam. Bu haftadan da umudum yok çünkü kurumun kendi binasında etkinlik vs. var.
Haftaya açıklanabilir.. -
@ghamul1 2-3 Kasımda Dışişleri İhtisas Memurluğu sınavı var, ikisi aynı günde olur ise ne yaparım bilmiyorum. Keşke bu hafta yapsalar da bitse bu iş.
-
@altairtyraen çakışmaz hocam, öyle bir durumda gereği yapılır merak etmeyin..
-
600 kağıt diyoruz ama herkesin de 5-6 sayfa yazma hakkı olduğunu gözden kaçırmamak gerek. Toplamda binlerce sayfalık bir okuma çıkıyor. Başka başka görevliler okuyorsa biraz daha az sürede biter ancak tek ekip okuyorsa uzaması normal gibi geliyor bana. Yine de kasıma kalmaz diye umuyorum ama inşallah açıklanma ile mülakatın arasında az da olsa zaman bırakırlar
-
Arkadaşlar bu senenin başındaki 7 kişi aldıkları sınavda yazılı sınavın yapılması ve mülakat sonuçlarının açıklanması arasında neredeyse üç ay varmış. Bu sefer yazılı sonuçlarının açıklanması bile daha uzun sürüyor fazla kişi olduğundan. Bu şekilde düşünürsek bizi işi nihayete erdirmek için bahara kadar bekletirler mi dersiniz?
Gerçi YTB gene iyi 250 gündür sınav sonucu açıklamayan bir kurum varmış, fty de başlığı var.
-
Haftaya Dışişleri Bakanlığı'nın sınavı olduğuna göre diğer haftaya kalacak sanırım sınavın açıklanması. Gerçi sınavı açıklayıp mülakat şu tarihte de diyebilirler belli olmaz tabi.
-
Haftaya da pzt yarım gün, salı tam gün tatil. Bugün açıklansa ne güzel olur. Bu mantıkla haftaya mülakatı da yapmazlar herhalde. Bir sonraki haftaya kalır diye tahmin ediyorum.
-
Görünen o ki en az 2 hafta daha sürecek gibi arkadaşlar...