YTB 2019 Uzman Yardımcısı İlanı
-
İnşallah herkesin gönlündeki neyse gerçekleşir. Sonuçları bekleyip göreceğiz
-
@clash birinin ilk yediği balı diğeri son yemiştir. Ayçiçeği i aynı anda yemişler. Her iki ayı Ayçiçeği ıhlamur ve lavantayı ardışık yemiş. Boz ayı beşinci sırada kestane yemiş. Her ikisi de geven balı ile lavanta arasında iki ayrı bal yemiş. Soruda yanlışlık olabileceğini düşünüyorum
-
@Kortej inşallah öyledir hocam, hata varsa doğru kabul edilir. Biraz uğraştıktan sonra başlıcam ayısına diyerek belki tutar mantığıyla hepsini c yaptığım soruydu... :))
Ama sanki çıkışta soruyu yapıp mantığını anlatanlar vardı gibi .. -
Bu işçi anlaması olup nüfusun daha çok sığınmacı olarak gitmesi sorusunun cevabını bilen var mı acaba?
-
@lilliana Bu linkteki ilk sayfada işgücü anlaşması yapılan ülkeler gösterilmiş. Cevap İsveç gibi geldi bana.
https:// www. ailevecalisma. gov. tr/media/1341/isgucuanlasmalari.pdf -
@adolf-stalin teşekkür ederim ben de öyle düşündüm ama emin olamadım
-
@Kortej siyah ayida 3. sırada bir bal yiyordu. O yuzden bende hata olabilecegini dusunuyorum.
-
Ön eleme sınav sonucu yine önceki sınavlarda olduğu gibi hemen açıklanır mı sizce? Bu hafta içinde öğrenebilir miyiz?
-
@Vamoss sanmıyorum hocam. Direkt mülakata kalanları açıklayacaklar sanırım
-
@clash haklısınız hocam, onu atlamışım. Gevendi sanırım. Soruları açıklamalarını umuyorum
-
Türksoy sorusuna kafam takıldı arkadaşlar. Türksoy’da gözlemci ülkeler var ama yeni üye alınmadı diye biliyorum. Kaçırdığım gündemde bilmediğim bir şey mi var acaba? TÜRKSOY Üye Ülkeleri: (6 Ülke) Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan ve Türkiye
-
@barocan türk konseyi hocam... Özbekistan üye oldu yeni..
-
Sağolun. Arkadaş Türksoy yazınca benim de kafam karıştı. Her ne kadar görev alanları benzese de Türk keneşi ile Türksoy farklı örgütler.
-
Eleme sinavi sonucu açıklanmış. Basvuru yapilan sayfada basvurularim kısmindan görülebilir.
-
@detrimental forumda herkes canavar gibi. Geçemeyen yoktur
-
@islimbot sbf çalışma ekonomisi mezunu olarak 75 almışım ki uluslararası veya siyaset bilimi okumuş arkadaşlar en az 90'la yerlerini almışlardır esas olay yazılı kısımdaydı zaten hakkımızda hayırlısı
-
geçen alımın başlığına göre yazılı sınav 17 gunde açıklanmış ama bu kez alım sayısı yüksek. okunacak kağıt da çoktur. minimum 20 günde açıklanır. yani yarın yazılı kağıtlar okunmaya başlansa en erken 22 ekim salı açıklanır diye serbest atış yapıyorum
-
@islimbot 600 civari kişinin kağidi okunacak ve her biri 3-4 sayfa yazmistir. Bu da 2400 sayfa demek. Ancak 10dan fazla yabanci dilde yazilan kagitlar var. Bu da en az 10 farkli kisinin okumasi demek. Bence 15 günde acikanir.
-
@detrimental hocam sonuç cümlesine kadar okuduğumda 2 aya ancak diyeceksin sandım, sonunu 15 güne bağlamışsın :)) bence bu sefer uzun sürer baya
-
@kikimato Bence de 15 gün çok iyimser bir tahmin 1 aydan aşağı süreceğini düşünmüyorum.