2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@karagergedan BDDK gibi arada kumanya verme gibi bir durum olur mu acaba?
-
@karagergedan gk gyde yanlis dogruyu goturecek mi?
-
@Shadowmoon Boğaziçi üniversitesinin çevresi Yıldız Teknik’e göre daha elverişli o tarz bir girişimde bulunacaklarını düşünmüyorum keza geçen sene yapılan sınavın forumunda hiç bahsi geçmemiş dağıtılsa biri illaki yazardı.
-
@Marcuspowa Aklımdaydı bu da çok soru sordum görevlinin ses tonu düştü gittikçe yeter artık der gibi sormadım sonra sınav esnasında belirtirler diye düşünüyorum.
-
@Shadowmoon geçen sene verdiklerini duymustum ben
-
Grup çok sessiz biraz hareketlendirelim:)) Sınava az kaldı. Hazır mıyız
-
Sınav saatlerini içeren mail atacaklar mi acaba bu sene. Bir de sınava çanta vb. şeylerle girebilecek miyiz geçen sene sınava giren varsa cevaplarsa sevinirim
-
@Shadowmoon çanta ile sınava girebiliriz diye düşünüyorum ancak yanlış yönlendirmiş olmak da istemem.
-
Arkadaslar biliyorsunuz sinav konulari arasinda büyüme kalkinma yok. Ama sanki bazi sinavlarda da boyle ilanda buyume kalkinma olmayip solow modeli falan soruldugu olmustu. Solow falan sormazlar dimi?
-
@Marcuspowa geçen senenin formuna gözattım solow büyüme modeli ile ilgili bir soru gelmiş. Yorumsal biir soruydu.
-
-
-
@Marcuspowa makro iktisat diye sorabilirler, soranlar var
-
Tesekkurler. O zaman buyumeye bir bakmakta fayda var.
-
Devlet aleyhine işlenen cürumler çalıştınız mi
-
Bu maili nasil cikti alicaz onceki sayfalari okuyamadim
-
@ademsmith Maili kopyalayıp worde yapıştırdı. Mailde ek kısmındaki TMSF logosunu kaydet dedim. Sonra wordde resim ekle diyip sol üste TMSF logosunu ekledim. Sağ üste de fotoğraf için kutucuk çizdim. Baya bi uğraştım ama oldu en son
-
Arkadaşlar metro ile ulaşımı nasıl sağlıcaksınız yardımcı olursanız çok sevinirim
-
@ademsmith gelen mailin sınava giriş belgesi kısmını işaretledim. Daha sonra işaretlediğim kısmın üzerine şağ tıklayıp yazdır dedim. Yazdırdı.
-
@ademsmith telefondan giris belgesi kısımının ekran görüntüsünü aldım. Kalite bozulmuyor telefondan alınca. Sonra word e kopyalayıp pdf e dönüştürüp çıktısını aldım. A4 boyutunda sinav giris belgesi oldu.