2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@jeanpaulsartre ve error verdikçe yaşanan kalp krizi..
-
@zz gene gitti site
-
@jeanpaulsartre kaçıncı yılınız
-
Bu günden sonrası belirsiz bir süreç olacak galiba
-
@hg bugün açıklanması lazım 5. iş günü
-
Açıklanacak olsa diğer ilanla bir gelirdi sanırım
-
Açıklandı. Asil kazanıp gitmeyecek arkadaş var ise bana mesajla dönebilirse sevinirim.
-
Uzman ve avukatlarda yedek bile belirlenirken denetçilerde niye sayı doldurulmadı
-
@kral-walras ben listedeydim olmadı benimde iki gündür sinirim bozuldu hakkım yenmiş gibi hissediyorum niye yakarsın kadroyu anlamıyorum o kadar emek veriyoruz
-
@friedman94 bir yerde çalışıyor musunuz
-
@Diego33 evet
-
Şöyle bir durum var. Sayıyı doldurmaya çalışmıyorlar. Örneğin geçen sene de 5 dediler 3 aldılar kadronun birinde. Baktıkları şey yeterlilik. Yanlış anlaşılmasın, sizin veya kimsenin yeterliliğine laf söylemek için yazmadım.
-
Kurumun diğer merkez kadrolara göre özlük hakkı konusunda artısı neler var acaba?
-
@tomjerry23 örneğin maaş ne kadar yeterlilik de YDS istiyorlar mi yeterlilik den sonra maaş ne kadar olacak
-
@jamiryoo Şu anda maaşı 6450 TL diye biliyorum. Yeterliliği verip uzman olduktan sonra da o dönemdeki enflasyona göre uyarlanmış bir maaş belirlenir. Yardımcılıkla uzmanlık arasındaki farkın yaklaşık 1000 TL olduğunu duydum. Tam emin değilim.
Ayrıca yeterlilik için de bankacılık kanununda şu şekilde yazıyor :
Fon uzman yardımcılığı ve Fon denetçi yardımcılığına atananlar, üç yıl çalışmak ve olumlu sicil almak kaydıyla Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından en az (C) düzeyinde veya buna denk kabul edilen uluslararası geçerliliği bulunan yabancı dil puanı alması, yeterlik sınavında başarılı olması ve konuları ile ilgili hazırlayacakları tezin oluşturulacak jüri tarafından kabul edilmesi hâlinde uzman veya denetçi olarak atanır ve bunlara bir defaya mahsus olmak üzere bir derece yükseltilmesi uygulanır. Mazereti olmaksızın tez hazırlamayan veya sınava girmeyen veya sınavda iki defa başarısız olanlar diğer kamu kurum ve kuruluşlarındaki öğrenim durumlarına uygun kadrolara atanmak üzere Devlet Personel Başkanlığına bildirilir. -
Tmm tesekkurler