2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. İlanın detayları için;
5 Fon Denetçi Yardımcısı
15 Uzman YardımcısıElde var 2, tabloda yok ama YTB'yi de söylemiştiniz hocam @paretowilfredo
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@Marsiyal En kuvvetli hazırlık BDDK, SPK, TMSF gibi kurumlarda dostum. En ciddi görünenler bunlar. Sayıştay da düzenini bence bozmaz, mevcut alımı tamamlayınca yeni ilana çıkar. Başkanın beyanıdır her yıl alım hususu zaten.
Direkt kadro ihdası içeren kadrolara da alıma çıkılması güçlü ihtimaldir. Strateji Bütçe Başkanlığı, Maliye Teftiş, Atom Enerjisi gibi kadrolar.
Diğerleri süreç içerisinde olumluya da evrilebilir olumsuza da dostum.Darısı diğerlerine dostum
-
MESLEK TANITIMLARI;
Fon Denetçi Yardımcılığı
www.tercihiniyap.net/meslek/tmsf-fon-denetci-yardimciligi-nedir-gorevleri-nelerdir-maasi-h7496.html
Fon Uzman Yardımcılığı
www.tercihiniyap.net/meslek/tmsf-fon-uzman-yardimciligi-nedir-sinavi-nasildir-maasi-ne-h7491.html
-
standart uzman yardımcılığı dışında ek ödemesi yok değil mi buranın ?
-
@monser standart uzman yardımcılığı sözünü tse'nin açtığı sınav sandım ya dedim ne oluyor ilan içinde ilan mı geldi
-
Kpss 90 yds 0. Anlaşılan yds çalışmam lazım.
-
yds ........
-
Avukat alımında yds yok uzman olunca yds var maaş olarakta fazla verirler onlara
-
Geçen sene Fon uzman yard. icin taban puan oluşmuş muydu? Yds koşulu ve Bddk ile aynı döneme denk geldiğinden yeteri kadar başvuru alınmamış diye okudum. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
-
Yds den sırf 70 alamam diye girmedim keşke gitseydim Bi 50 alırdım belki 50 olacağına koymayın daha iyi kardeşim ya
-
P48 88.4 yds 60 puan var ama gelme ihtimali nedir acaba?
-
Kpss 92 YDS 0 YDS si olan arkadaslar mutlaka denesin benim gibi çok kişi vardir
-
nasıl kurumdur çalışan veya tanıdığı çalışmış arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
-
@hanniball, içinde söyledi: 2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
nasıl kurumdur çalışan veya tanıdığı çalışmış arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
Yukarda her iki meslek tanıtımıda paylaşıldı hocam. kurumla da mesleklerle de alakalı detaylı bilgiler mevcut.
Bakın hemen yukarda...
-
yds yaktin bizi yds istemeyen ilanlara dogru insallah basarilar
-
@albertcamus, içinde söyledi: 2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@hanniball, içinde söyledi: 2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Yukarda her iki meslek tanıtımıda paylaşıldı hocam. kurumla da mesleklerle de alakalı detaylı bilgiler mevcut.
Bakın hemen yukarda...
hocam baktım tabiki lakin cok bilmediğim bir kurumdu.güzele benziyor sonra merkez bankasına geçilebilir artı kendini geliştirdiğinde önü açık gibi hayırlısı olsun
-
@Mülkiye_17 hocam ben de aynı durumdayım. 88.1 kpss puan var Yds de deneme amaçlı girip 55 almıştım geçen yıl. Bigli toparlasanız paylaşır mısınız
-
@hanniball Meslek yazilarini ustatlar genelde meslek mensubu arkadaslardan alinan bilgilerle derliyolar hocam. Bu yonden yazida belki deginilmeyen tek sey Istanbul faktörüdür. Bunun disinda bi cok acidan guzel bi kurum acikcasi.
-
Ankara ofisinde görevlendirilen uzman yardımcısı var mı ki?
-
Geçen sene forumdan @Shady1 üstad kazanmıştı bu kurumu
Kullanıcı adını doğru yazmışımdır umarım değilse adminlerden düzeltme isteyeceğim