2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
bddk açıklanansaydı feragatler olurdu
-
Önceki sayfalarda yazılmis, İstanbul olması katılımı düşürmez.sonucta İstanbul da asgari ücretle çalışmak bile işsizlikten iyidir. Benim merak ettiğim yazılı notları mülakatta etkili olur mu
-
Ne zaman açıklanır sizin mülolar kişi sayısı az sanırım
-
@kral-walras tabiki de etkili olur. Yazılı puan + mülakatta alınan sözlü puan ile alım yapılır.
-
Bana mülakatlar bittikten sonra 5-6 gün içinde açıklanacağını ve ekstrem bi durum oluşmazsa bayramdan sonra kazananları başlatacaklarını söylediler. Kaç kişinin gelmeyeceğini sordum onu söylemediler.
-
@mrdgn acaba avukatların mülakatının da bitmesini de bekleyip hepsini birlikte mi açıklarlar yoksa denetçi ve uzmanların mülakatları bittikten sonra 5-6 gün içinde mi açıklarlar
-
@kral-walras
İlanda aynen şu şekilde yazıyor :Yazılı ve sözlü giriş sınav notlarının aritmetik ortalaması başarı notu olup, 70 (Yetmiş) ve üzeri puan almış olanlardan puan sırasına göre ilan edilen kadro sayısı kadar aday başarılı olmuş sayılır. Ayrıca ilan edilen kadro sayısının yarısı kadar yedek liste belirlenir.
Sınav sonuçlarında puan eşitliği olması durumunda KPSS puanı yüksek olan aday başarılı olmuş sayılır. KPSS sınav notlarının eşitliği halinde de yazılı sınav notu yüksek olan başarılı olmuş sayılır.
-
sözlüde ne sorulabilir bi fikri olan var mı ?
-
Arkadaşlar Cumartesi mülakata girecek olan var mı aramızda ?
-
Başka kurumu kazanan ve aynı anda iki yerde çalışamayacağının bilincinde olan duyarlı arkadaşlar feragat ederler umarım
-
@zz etmezler hocam tipik iibf yeni çıkar bi iki kişi gelip orda ego tatmin eder gider bizde zamanında tmsf mülakatına gittik demek için
-
@Diego33 çok garip ve anlamsız gerçekten
-
Mülakata giren kimse yok mu atmosfer nasıldı?
-
@hg kaliteliydi
-
@jeanpaulsartre detay vermeniz mümkün mü acaba ne kadar sürdü neler sordular vs
-
her alandan sorular soruldu hukuk maliye muhasebe iktisat ama genel olarak kurumu bırakıp gitmeyecek kişileri bulmaya çalışıyorlardı çünkü başka mülakat bekliyor musun vs sorular ve kazanırsan nerde kalacaksın vs dediler
-
Teşekkürler. Açıklanma ve başlama süresiyle ilgili bilginiz oldu mu
-
@hg mülakattan 5 gün sonra açıklanıcak yazıyordu ama daha avukatların mülakatı var ondan sonra açıklanır
-
@Diego33 nerede yazıyordu ?
-
@hg ilanda yazıyordu en alt ta