2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Geçen alımda kaç la kapattı bilgisi olan var mı?
-
@huseyinht Elbette hocam
-
@RootofAllEvil Evet hocam ben de geçen seneki ilan başlığını inceledim. Başlıkta kaç puan ile kapattığına rastlamadım ama kazanan arkadaşlardan biri olduğunu görünce taban puan konusunda fikir edinebilmek için kendisine özelden sordum. Bilgi alırsam paylaşacağım.
-
Geçen alımın yazılı sorularının tamamı toplu halde var mı acaba? Geçen alımın başlığında parça parça bazı sorular konuşulmuş. Bir de denetçi ve fon sınavları BDDK gibi tamamen farklı mı oluyor zorluğu vs.
-
Daha erken belki ama, p48 88. Yds 72,5. İki yılın puanlarıyla çağırıldığı için gelme ihtimali sizce nasıldır? Fon uzman yard. için soruyorum(150kişi)
-
Yds li ilanlar yine üstüne üstüme geliyor o güzelim puanlari ceyizime mi koyacam insaf
-
ekimdeki yds den 50 almaya çalışacak olan varmı
-
@Willsmithh ben denicem ama bilmiyorum alabilir miyim
-
@Marsiyal hocam bende denicem 20-30 kendim yapsam gerisini yaradana sığınıp sallıcam 40 doğru yetiyor
-
En iyi puan türü p18 87.5 gelme ihtimali var mıdır ki üstadlar ne dersiniz?
-
Arkadaşlar yds istediği için puanların ne kadar düşeceği belirsiz. Yukarıda görüldüğü üzere 90 ve üstü alan bazı arkadaşlar yds şart yüzünden başvuramıyor. Buna bende dahilim. O yüzden 80 üstü alan arkadaşlar gözü kapalı başvursunlar. Ne olur ne olmaz. Sonra üzülürsünüz.
-
maliyede vergi ve vergi usul haric hepsı var sanırım?
-
birinden 5 kişi birinden 15
iki senenın puanları geçerli
4-5 puan türü var.
90 üstü kapatır bence -
İlk ilanlardan 90 altına düşmesi zor görünüyor.
-
@kartel06 yds şartı var 90 altı rahat görür
-
@Marsiyal umarım. Çok basit yds yapıldı bir kaç kez çoğunluk almıştır.
-
@albertcamus üstad bu yazanlar gelmesi beklenenler mi yabancı kaldım biraz kusuru bakma
-
50 yds bır sey degıl hocam.
70 olsa gene eyv. -
@a-c-pigou evet hocam. @paretowilfredo hazırlamıştı. ayrıca bahsettiği alımlarda olmuştu, şimdilik ikide iki oldu darısı tablodaki ve paragraflardaki diğer alımlara olsun.
-
çalışma yeri istanbul mu arkadaşlar ?