2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@ekeblad Meslek tanıtımlarında bu bilgi mevcut hocam. Meslek tanıtımları da yukarda mevcut
-
@Marsiyal mgk 60 yds istedi 90 üstü kapattı ama direkt mülakat yapmıştı
-
@albertcamus anladım hocam çok teşekkür ederim. İnşallah yazılanlar ve daha fazlası gelir
-
Yok mu eskilerden bize yol gösterecek Uzman denetçi arkadaş.
-
@newworldorder, içinde söyledi: 2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Yok mu eskilerden bize yol gösterecek Uzman denetçi arkadaş.
yıllardır kamuda güzel mevkiler edinmiş bir büyüğüme sordum kurumu.İleride özele geçmeyi düşünüyorsan bir BDDK değil ama tecrübe olsun diye sınavına gir dedi.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@Shady1 çok teşekkür ederiz vakit ayırıp merak edilen , akla gelen , gelmeyen çoğu seyi cevaplamışsınız . Ben düşünüyorum ama herkes uzman yardımcılığını öneriyor . Denetmenler çok fazla gezer , yorucu olur vs diye . Acaba çalışma şartları nasıl ? Biraz bahseder misiniz ? Daha bu işlere yeni bulaştığımız için çoğumuz açıkcası fikir sahibi değiliz neler yapıldığı hakkında . Tekrar teşekkür ederim ilginize
-
@Shady1 hoşgeldin torun
-
@Shady1 Hoşgeldin onbaşı :))
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@Shady1 çok teşekkür ederim galiba önerenler kulaktan dolma bilgi ile genelleyip önerdi . Mutlaka göz önünde bulunduracağım . Peki yazılı sınavı zorluk olarak derecelendirirsek ne diyebilirsiniz ? Mutlaka klasik sınavın farkını düşünerek ekstra çalışacağız ama bu çalışma çok detay gerektirir mi sizce ? Yeni bir ilan gelmezse ve girebilmeye hak kazanırsam ilk kurum sınavı tecrübem olacağı için açıkcası çok fikrim yok
-
@Shady1 ben denetime denetim demem turneye çıkılmadıkça
-
@genclerbirlikli bizimki de sözde işte anla
-
@fatos_ cok aman aman zor bi sinav gibi gelmemisti bana hocam ben gerci bayagi hazirlanmistim sinava. Cok Detay calismayin kapsamli calisin yaparsınız çalışırsanız
-
@Shady1 çok teşekkür ederim ilginize
-
@Shady1 hocam merhaba, bazı sorularım var.
-Sınavların zamanları nasıl. Hangi bölüme ne kadar süre veriyorlar.gy- gk testi kaç soru vardı.
-Denetçiler sadece kayyım şirketleri mi denetliyor.
-Son olarak alınacak uzman yardımcilarini nitelikli dairelere mi verirler -
İleti üyenin kendi isteği ile kaldırılmıştır.
-
@albertcamus Bak bu ok zehirli işte, bunu atmayın
Dostum benim de kulağıma gelen bire bir benzer şeyler var. Son öneriye ben de katılıyorum.