2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Arkadaşlar bu gönderilen ek dosya siz de açılıyor mu onu mu indiriyoruz benim ki açılmıyor
-
@keynes5 Dostum aday numaran kaç gözüküyor
-
@karagergedan 81 küsür ile bana da geldi. Daha dusuk giren var mı?
-
@cemresaygin Aday numaranız kaç gözüküyor
-
@karagergedan fuy122 şimdi 150 kişi arasından 122. Miyim
-
@keynes5 Büyük ihtimalle aday numarasını sıralamadaki numara yaptılar 74 gözüküyor benimde 91.27 ile başvurmuştum
-
Denetçilik için giriş belgesi gönderilen var mı
-
Denetçiliğe başvurup mail alan oldu mu? Çok mu yüksek kapattı acaba ben 88.4 ile başvurdum henüz mail gelmedi
-
@Mülkiye_17 75 ile kapatmış duyum
-
@jamiryoo denetçilik mi hocam? Öyleyse bana mail gelmesi lazım ama gelmedi hala
-
@öznur3436 ben de açamadım gözükmüyor içerik
-
@Mülkiye_17 büyük ihtimalle 75 doğrudur gelir bugün ya da yarin
-
Uzman yard daha yüksek kapattı heralde bu nasıl iş abi tabi herkes uzman yardimci daha çok kişi alıyor bu düşük kapatır diye düşündüğünden yığılma oldu.Millet artık idealist olmayı bırakıp açıkta kalmayalimda tek düşük kadro gelsin mantığı hüküm süreceğe benziyor.
2.guy istanbul vakaası hayırlı olsun -
@jamiryoo, içinde söyledi: 2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaslar sınav 2 gün ve sabahtan aksama kadar mı sınav hakkında tecrübeli birisi aydinlatabilir mi bizi
Aynen öyle
-
@karagergedan uzman yardimciligi icin basvurmustum. Fuy 64 yazıyor puanim 81.04. Sizin numaraniz ve puaniniz kac
-
Denetcilik 75, uzmanlik 79ile kapatmis hayirli olsun.
Herkes fazla aliyor diye uzmanliga saldirmis anlasilan .
-
@keynes5, içinde söyledi: 2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Uzman yard daha yüksek kapattı heralde bu nasıl iş abi tabi herkes uzman yardimci daha çok kişi alıyor bu düşük kapatır diye düşündüğünden yığılma oldu.Millet artık idealist olmayı bırakıp açıkta kalmayalimda tek düşük kadro gelsin mantığı hüküm süreceğe benziyor.
2.guy istanbul vakaası hayırlı olsun -
@jamiryoo şimdi geldi mail
-
@arwen1 giriş belgesi o dosyanın içinde herhalde yoksa worde kopyalayıp çıkarmayız herhalde
-
79 ile denetcilik geldi