2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@Hakim-Bey
85-86 üstü denetçiliğe başvurur 80 ile de uzman yardımcılığı kapatır. -
İş talep formunda referans kısmını doldurmak zorunlu mu acaba? Herhangi bir referansım yok çünkü
-
@justlawyer ben doldurmadım.
-
Arkadaslar e devletten alınan mezuniyet belgesini yollayabiliyo muyuz mezun olduğum uni şehir dışında ve noter de ciddi pahali siz nasil yaptiniz
-
@jamiryoo ben bugun orjinali ve fotokopisiyle elden teslim edicem fakat aslını istiyorlar diye biliyorum. Kurumu arayıp sorun bence
-
@Rögaritma onaylı örneğide kabul edilir hocam
-
@Marsiyal evet o da kabul ediliyor hocam da e devletten alinan belge için kuruma sorulmasini kastetmiştim.
-
@jamiryoo hocam evrak teslim ederken sordum da e devletten alinan mezuniyet belgesi de kabul ediliyormuş. Kodlu olduğu için onu da kabul ediyoruz dedi ik personeli
-
Tesekkur ederim hocam yoksa noter e para vermek zorunda kalacaktık
-
@jamiryoo hocam siz yine de bir arayıp teyit edin bence
-
Arkadaşlar aradım şimdi kurumu ben de telefonu açan hanımefendi edevletten alınan barkodlu mezuniyet belgesinin kabul edileceğini söyledi. Ama teyit etmek isteyen olursa tekrar arayabilir.
-
@Rögaritma siz hamgi alana kac puanla basvuruyosunuz ? Cok basvuru var mıymış?
-
Arkadaslar nüfus cüzdanı sureti nedir siz fotokopi mi yolladiniz
-
@jamiryoo e-devletten alınan nüfus kayıt örneğidir kendileri
-
@Hakim-Bey, içinde söyledi: 2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@Rögaritma siz hamgi alana kac puanla basvuruyosunuz ? Cok basvuru var mıymış?
@Rögaritma ????
-
@Rögaritma tesekkurler
-
@jamiryoo fotokopi yolladım
-
İş talep formunu mürekkepli kalem ile istiyorlar vay arkadaş tükenmez, pilot kalem neyine yetmiyor bunların anlayamıyorum.
-
@karagergedan, içinde söyledi: 2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
İş talep formunu mürekkepli kalem ile istiyorlar vay arkadaş tükenmez, pilot kalem neyine yetmiyor bunların anlayamıyorum.
hocam mürekkep derken tükenmez kalemide kastetmıs olamazlar mı öyle ayrıntı bir istekte bulunmaları mümkunmu
birde lise başlangıç tam tarihini bulmak mümkün degil ne yazdınız o kısma
-
Aslı gibidir kabul oluyor mu ?