2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Cimer yazmıştım cevap gelmiş
Gy: 63
İktisat: 63
Muhasebe: 70
Hukuk: 71
Maliye: 75Genel ort :67.73
Rabbim hepimize sabır versin inşaallah emeklerimizi zayi etmesin.Daralan kardeşlerimi fettah ismi hürmetine genişletsin inşaallah
-
Dostlar ben de TMSFden bilgi edinme başvurusu oluşturmuştum şimdi geri dönüş geldi.
Genel Yetenek: 70
İktisat:79
Muhasebe:90
Hukuk:96
Maliye:80
Genel Yetenek ve Alan Bilgisi Ortalama: 81,38Muhasebe haricinde diğer dersler beklediğim gibi gelmiş.Muhasebe de konuştuğumuz gibi esnek okunmuş ya da ben şerhlerle sıkıntılı yerleri belirtmiştim olumlu karşıladılar.Dönüşüm sorusunda elimden geldiğince yazmıştım boş bırakmadım puan anlamında boş geçmemişler demekki ilerleyen yıllarda sınava hazırlanacak arkadaşlar söylediklerim referans olur.
-
@karagergedan bende yazsam mı merak ediyorum ama bir yandanda okadar önemli bir şey değil diyorum kaç günde cevap verdiler sana hocam
-
@sui-generus 27.12.2019 talep oluşturdum 02.01.2020 cevap geldi.
Oldukça hızlılar şaşırdım ben de sitelerinden online oluşturuluyor başvuruları zaten -
@karagergedan kaçıncı olduğunuzu yazmışlar mı
-
@piko Yok malesef başvuruyu doldururken onu sormak aklıma gelmedi ondan sonraki gün cimere yazmıştım orada özellikle sordum sıralamayı cevap gelir bir iki güne gelince yazarım.
-
Bana niye cevap yazmadılar 10 gün oldu anlamadım..
-
Mülakatın ne zaman yapılacagı hakkında bilgi edinen oldu mu?
-
@Marcuspowa önce güvenlik soruşturmaları yapılacakmış o yüzden yakınlarda bir mulakat beklemiyorum ben şahsen, soruşturmalar uzun sürüyor.
-
@ae16-ae16 anladım teşekkür ediyorum.
-
Arkadaşlar merhaba mülakat tarihlerinden haber var mı?
-
@preacher Hocam kurumdan dönen oldu mu?
-
Sahalara tekrar geri dönelim..
Gvs formunu teslim ederken kurumun geçen seneye farklı bir süreç izleyeceğinden bahsetmiştim.Sanırım bahsettiğim gibi gerçekleştirecekler mülakat tarihleriyle alakalı en ufak bir hareketlilik kurum içinde şu an yok.
Gvsler için EGMden geri dönüşler yaşanmış bazı kurumların yani emniyet geri vermiş dosyaları yapmamışlar soruşturmaları bizde de yaşanacak mı bunu kestirmek güç yaşansa bile her türlü MİT kanadı var muhakkak orada soruşturacaklardır.
Mart-Nisan döneminde bir hareketlilik bekliyorum ben inşallah tabi erkene çekebilirler ama beklentim yüksek değil. -
@babyshark ben sınavı geçemedim dostum ama iyiki de geçemedim diyorum şuan daha mülakat tarihi belli değil saçma sapan iş yapıyorlar bir yıl bu kurum beklenmez.
-
Arkadaşlar kurumu arayan oldu mu? Tahminen mülakatlar ne zaman olur diye.
-
@Marcuspowa ben aramadım hiç onlar arar diye bekliyodum
-
Arkadaşlar merhaba. Süreçle alakalı yeni bir bilgiye sahip olan var mı ? Artık normalleşme adımları atılıyor malum. Bilgilendirirseniz çok sevinirim
-
@mrdgn bir sürü sınav sonucu açıklandı ve insanlar atandı tmsf niye böyle yaptı anlamadım
-
200 göç listesinde olup da bu sınavı bekleyen var mı
-
45 kişilik il göç listesinde olup da bu alımı bekleyen var mı