HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@deniz80 sizin ya da nişanlınızın olduğu halkbank şubesinde boşluk varsa bunu tercih yaptığınız ilin insan kaynaklarına bildirin
-
Anladım göreve başlar başlamaz tayin istenebilir mi halkbankasında tayinin çok zor olduğu söylendide. Belli süre tayin istenmez diye bir durum söz konusu mu?
-
@deniz80 ilk başlarda çok zor olabilir sizin tayininiz olmazsa nişanlınız tayinini sizin yanınıza almayı denesin
-
Teşekkürler. Maalesef kendisi mühendis özel sektörde çalışıyor. Tayin isteme durumu yok
-
@deniz80 Hocam ben baya araştırdım bekar iseniz zaten ilk girişte bea yıllık sözleşme imzaliyorsunuz ve beş yıl orda görev yapacaksiniz.eğer evlilik eş durumu isterseniz istediğiniz ilde boşluk eksik varsa Sizi vere bilir bunun için de iki yıl rahat gider.ki yeni sistem de zaten ikamet ettiğin şehirde işe alınacak Buda tahin işlerin çok zor olacağını gösteriyor ben de Antep istiyorum nişanlım burda ama Bingöl e vermişler
-
@deniz80 puaniniz kaç Hocam
-
Puanım 78. Eş durumuda olsa tayin olayı çok zor o zaman banka gibi sektörde istenilen şehirde eksik olma ya da boşalma durumu imkansıza yakın olur sanırım. Sizin nişanlınız özel sektörde mi.
-
@deniz80 benim nişanlım psikolojik danışman geçen sene Antep e atandı o yüzden ben de buraya yerleştim ama beni yine bingolle verdiler Oda dört yıl çakılı ne yapacam hiç bir bilgim Yok Oda gelemez ben de gelemem sonuç yine hüsran
-
@serdar-aksoy bir şekilde halledersinz hocam bi bankaya girin gerisi kolay olur
-
Kişilik envanter testi mesajı geldi
-
@Mrt1313 evet 2 Kasım ama mülakat yazmıyor acaba daha sonra mi yapılacak mülakat
-
@serdar-aksoy ben Bitlisten başvurdum envanter testi Diyarbakır ne alaka mülakatla ile ilgili bende bir şeyler yazmıyor
-
@Mrt1313 ikamet ettiğiniz il hangi bölge müdürlüğüne bağlıysa Orda sınava gireceksiniz ben de Bingöl ama Malatya çıkmış çünkü Malatya bölge müdürlüğüne bağlı
-
@serdar-aksoy sınav online yapılacak gerek var mı buna gireğim sınav üniversite de
-
@Mrt1313 demek ki önemsiyor bu kişilik testini
-
@serdar-aksoy önemsemesini anlarım da bu mülakat olmadığı için kendi bulunduğu şubede üniversite mi yok denizbankın kişilik envanter testine girdiğimde online test 5-10 dk da bitti
-
Kıyafet ne Giyeceğiz acaba mülakata gider gibi mi hazırlansak
-
@kpss01 hiçbir teday belli degil giysen bir dert giymesen bir dert
-
@sılhedin aynen öyle ya
-
Burdan geçenler mülakata çağıtılacakmış ilan metninde öyle yazıyor