HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@Su28A inşallah ya. Hangi il için başvurmuştunuz
-
@iciyelgis Batman için siz?
-
@Su28A Sivas için başvurdum ben de. Dönüş yok mail yok mesaj yok öylece bekliyorum.
-
Acaba ilk sınav içeriği hakkında ön bilgi mi gelir?yoksa direkt sınavın yapılacagı zaman mı bildirilir?
-
Şu mail gelsin artık ya cidden çatladık yani
-
@Özge92 aynen
-
Halkbankasından emekli olmuş bi hanfendiyle konuştum da arkadaşlar, sonuçları geç açıklarlarmış genelde. Bilginiz olsun bir de bu sınav öylesine bi sınavmış torpili olan girermiş. Ne kadar doğru bilemem ama haberiniz olsun.
-
Arkadaşlar şartları uyan herkesi mi çağıracaklar acaba bilgisi olan var mı yoksa özel banka gbi mi yapacaklar
-
@Özge92 ben genel olarak bankaların sistemini bilmediğim için belirsizlikle bekliyorum neye göre seçecekler hiç bilmiyorum. Sanırım kimseye daha mail falan da gitmemiş
-
Mail gelmedi bana kimsenin hiç bilgisi yok inşallah kısa zamanda haberdar oluruz ya
-
@Su28A inşallah ya. Tahminimce haftaya açıklarlar Ekimde yapacaklarına göre sınavı.
-
@iciyelgis sınavın Ekim’de olacağını hiç sanmıyorum artık. Cnkü genelde iki ay veriyorlar sınav süresini böle çok yakın olur ekin ortasına️
-
@Özge92 ik yı arayan kimse yok mu acaba
-
Aslında evet Ekim de olacaksa şimdiye bı mail gelmeliydi ik yi bir defa aradım onu da yazdım buraya. Aslında aramayan varsa arasa sorssa nasıl olur acaba
-
@Su28A bn sabah aramıştım açmadılar
-
@Özge92 valla ben de inanmak istediğimden öyle söyledim bilgilendirmede de Ekim’de sınav olacak yazıyordu bir de ondan öyle yaptım. Bence sınav bahane zaten ya mail gelse ona göre hareket ederiz biz de. En azından herkes bi baksa gönderildi mi etti mi yazsa falan bizim de bilgimiz olurdu azıcık da olsa.
-
Ben kontrol ediyorum günlük mailimi ama gelmedi gelse keşke yazacağım
-
Mail icin öngörülen süre nedir kız arkadaşıma bos bi mail gelmiş bunla alakasi olabilir mi
-
@duman hocam bos mesaj derken nasil yani
-
@duman nasıl boş bir mail? Görsel atma şansınız var mı acaba