HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@serdar-aksoy evewttttt
-
Yanlışı doğrusu olmayan bi sınavda elenmiş olmama gülsem mi ağlasam mi bilemiyorum
-
Elendim güzel bir şekilde..
-
@Esengül ben de elendim kazanan arkadaşlara Allah yardımcıları olsunlar
-
Bu sınavdan geçenimiz yok heralde
-
@Esengül bende elendim nasip değilmiş yapacak bir şey yok her şey gönlünüzce olsun
-
Geçmişim ben.arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun
-
@kpss01 sınav puanıyla orantılı elemişlerdir kişilik envanteriyle ilgili olduğunu düşünmüyorum
-
@Özge92 hayırlı olsun dilerim her şey istediğin gibi geçer
-
Neye göre eleyip neye göre alim yapıcaklar çok merak ediyorum şu an yani bazi arkadaşlar referans vesaire demiş de su anki aşamaya kadar referans vesaire bildirmedik ki mülakat aşamasında devreye giricek referans diye düşünüyorum🤨
-
@mrtyglr ikisi birbirinden bağımsız sınav birinin sonucunu diğerinin sonucuna toplayıp ortalama çıkmaz ortaya
-
@mrtyglr sınav puanıyla ilgili elediler se neden başta değilde kişilik envanterinde elediler
-
@Özge92 urfa geçmişim bende
-
@hcr referans olan kişi ismi önceden vermişse genel müdürlüğe öyle ya da böyle geçirirler ablacım tamamen şaibe olmasın diye bir kaç referanssız olanları da geçirecekler neyse ki mülakatta onlarda elenir..
-
@Servet tamamen kurnazlık yani bilsem ben de öyle yapardım yani
-
Her neyse sağlıcakla kalın sınavı geçen arkadaşlar dilerim beklediğiniz sonuçları alırsınız.. Hayırlı geceler
-
@Servet teşekkür ederim.sizede göstersin allah istediğiniz gbi
-
@Özge92 online sinavdan kac almistin hocam
-
@hcr yapan ve geçen kişiler var merak etme kurnazlık olsun olmasın gemisini kurtaran kaptan devir öyle Allah kabul etmesin
-
@gulsahsvlm 90 almıştım hocam