HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
Elenmisim
-
@Özge92 devaminda basarilar dilerim. Urfadan icin mi katildiniz
-
Sivas ili için geçen mülakata çağrılan var mi arkadaşlar
-
Böyle saçma bi eleme olamaz ya 80 almıştım sınavdan neye göre elendim şimdi
-
@gulsahsvlm teşekkür ederim allah dizinde gönlünüze göre versin
-
@Mrt1313 bn kazanmışım
-
@didemdmrl durup durup ben de kendime aynı soruyu soruyorum inanın
-
92 aldık sınavdan geldik burada elediler.
-
@Servet tesadufen bakayim dedim de halkbank hic yaniltmadi beni yine yapti yapacagini.o kadar dogru seyler yazmissinizki
-
@Esfar yazik o sinavdan 92 puan alıp kişilik testindw ziyan olmak
-
@gulsahsvlm ben Sivas için mülakata kaldım
-
@ozlem1993_ mulakata cagrildiniz mi beb 80 almistim malesef elenmisim
-
@gulsahsvlm evet mülakata kaldım gerçekten envanter ile elenen herkese üzüldüm hiç adil bir sistem değil
-
Geçen arkadaşlar sinav öncesi referans bildirdiniz mi acaba bunu çok merak ediyorum yanlış anlamayın neye göre eleme yapıldığını merak ettiğimden soruyorum
-
@ozlem1993_ hayirlisi olsun
-
@mahalkme hocam halkbank tek değil devletin bütün kurumları bu şekilde her kurum aile şirketi oldu kimse dur demiyor diyemiyor
-
@hcr onlar da aptal ya evet bildirdik diyecekler
-
@Servet yok yok bunlar asikarlastirmislar hocam.noldugu belirsiz sinav yaptilar.sinava kim girdi o ekran basinda kim kac kisi oturdu belli deil.is olsun die yaptilar.sonra hakkiyla gecen insanlari tutup sacma sapan bahaneyle elediler.hic yapmayin bu sinavi hic yapmayin biz sunlari alicaz diyip alin yani.bukadar insann gunahina girmeye ne gerek var.yazik vala yazik.kul hakki
-
@hcr sınav öncesi adam devreye sokan biriyle görüştüm hafta içi mülakata gidiyor yeteri kadar açıklayıcı oldu mu
-
@mahalkme bari başvurdugun yerden kalkipda uc il otesine kişilik envanterine çagirma masraf yaptirma