HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@adımbendesaklı ıevet ama dediğinz gbi bnde cok duymadım
-
@xyzzxy aynen yaa ik ni arayan var mi
-
@Özge92 Yok biliyorum da daha çok o şehrin insanları vardı diğer illerden gelenler sanki azınlıktaydı gibi geldi bana listede kaç kişi var görmedim ama en az 3 oturum olmuştur gibi her oturumda 70 kişi filan olsa 210-250 arası giren mutlaka vardır diye düşünüyorum. Zaten yanlış olan sonucu belli olmayan bir testle insanları elemek. Gereksiz espiri olmuş yani onun yerine herkesi mülakata çağırıp vizyonuna becerilerine görüp elenecekse elersin alacaksan alırsın.
Bölge bölge bakmamak lazım sonuçta il bazında alınacak ya da alınacak kişi sayısına göre belli bir katı mülakata davet edilecek. O yüzden şehir bazında bakıyorum -
@didemdmrl ya da bölgeyi ama yok herhalde
-
Arkadaşlar bankadaki gişe banko asistanlığını kazanıp ise basladiktan 1 sene sonra Devlet e merkezi atamamız olursa sayet istifa edilecegi zaman herhangi bir tazminata mahkum olur muyuz kessin bilgisi olan var mı ?
Çevrenizden gördüğünüz örnekler var mı ? -
mulakatin bu hafta sonu olacagini sanmiyorum. gercekten bu banka bu kadar hizli degil hatta mulakatlar haftaici oluyor, 2014 te oyle olmustu. haftasonu mulakat yapildigini hic duymadim halkbankta
-
@economist-04692 hayır 2 evet
-
Delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış..
-
Bence bugün açıklanmaz artık
-
İk mi carşamba açıklanacak demişti
-
@kullaiciadi mardinde konuştupum kişi bunu söyledi kızıltepe 3 mardiin artuklu 2 gibi saydı
-
@mrtyglr herkes çarşamba dedi ama halen ses yok demek ki bugün aciklanmayacak
-
@serdar-aksoy öyle gözüküyor
-
@serdar-aksoy diyrabakırda gorevliiye bnde sordugumda 1-2 hafta içinde envanter sonuçları açıklanır dedi. kime inansak bilemedk
-
Gerçekten hayal kırıklığı umarım sonuçlarda hayal kırıklığı yaratmaz
-
hayırlısı
-
Seçilmiş kişileri ayıklıyorlar gençler kasmayın o kadar eninde sonunda açıklanacak merak etmeyin..
-
@Servet referanslıları mı diyorsunuz hocam.öle bişe yaparlar mı ki bu sınavda
-
@Özge92 referanssız alım kaldı mı ki hocam hatır minnetle yönetiliyor ülke..
-
@Servet tabi orası öykede Bn bu sınav da olmaz die düşünmüştüm hocam sınav ya