HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@Semihylc cok ta hakkaniyetli bi alim olamayacak bencede ama hayirlisi.umarim yanilirim ve hakeden kazanir diyorum
-
@mahalkme bence de hakkaniyetli bir alim olmayacak çoktan alacaklarını seçtiler gibime geliyor keşke adaletli bir alim yapılsa şu devletin bankasina
-
@Semihylc katılıyorum. Bende bel baglamıyorum. Ben İk yı aradıgımda aynı bilgiyi verdıler. Ama neye gore online sınav yapacaklar bilemiyorum
-
@Tükendikagrubu siz nezamn aradınız hocam
-
@Semihylc hocam nezamn aradınız ik yı
-
@Özge92 başvuru zamanı aramıştım .
-
@Semihylc anladım hocam teşekkür ederim
-
Bir an önce tarihini ve sınav formatını açıklasalar da ona göre çalışsak alandan soru yok sanırım
-
@mahalkme kpss b çalışıyorum
-
@arven sınav formatını açıklarlar mı hocam? Hangi konulardan sorunlu oldgumuzu. Cünkü sadece genel yetenek denilmiş. Genel yetenegi ve kişilik testini geçen direkt mülakata alıncak değil mi başka sınav yok
-
@Melikeerdem öyle olması bence hiç iyi olmaz eski alımda alanda vardı bunda niye yok acaba
-
Ben arayip sordugumda sinav nasil olacak diye Normal mat turkce gibi degilde ales duzeyinde dedi sayisal mantik vs gibi mi dedim aynen ales duzeyinde sayisal mantik tarzi olacak demisti . Daha once boyle yapilmamis sinav unvanda belirsiz dedim evet bankamiz bi degisiklige gidiyor gerekli aciklamalar mulakat surecinde aktarilacaktir dedi
-
Dönüş yapılan oldu mu ya? Ve Sivas için müracaat edenler... kaç zaman oldu açıklanmadı bir şey delirmemek elde değil ya
-
Oldu mu başvurusu kabul edilen
-
@iciyelgis kimseye birşey geldiği yok sakin ol daha yeni bitti başvurular sınav ekim ayında tarih zaten belli değil . Bu sınava fazla takmadan hayata devam olursa piyango olmazsa üzülmeyin
-
@Semihylc ya bir yandan da KPSS çalışıyorum. Bunaldım anlık bi sinirlendim yükseldim ama sakinim
-
Çok hakkaniyetli Bi alım olmayacağını düşünen arkadaşlara katılıyorum kesinlikle bende öyle olacağını düşünüyorum ama işte bu işsizlikte her ilan Bi umuttur diyerek çalışıyoruz. Bu ilan içinde çalışmaya başlayan arkadaşlar acaba hangi kaynaktan çalışıyor ayrıca konu için genel yetenek denilmiş tarih ve coğrafya yoktur değil mi
-
Sınav sıkıntı çalışılacak birşey yok banka sınavlarının en kötü tarafı saçma saçma mantık soruları çöz çözebilirsen
-
@kemankeşş ben hiç girmedim daha önce. Nasıl oluyor ki
-
İnşallah tez zamanda bilgi alırız arkadaşlar ...