HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
sağolun beyler cevapladığınız için
-
Bu ne saçma bir şey ya insanların vaktini çalmaya utanmıyorlar mı kendi kendikerine sistemden atmalar giriş sayısını yemeleri ayıptır ya
-
5 soru çözen arkadaş şuan durum ne
-
arkadaşlar bir önceki gelen mailde en alttaa yazıyordu 'teknik sebeplerden dolayı aday tarafından erişim olmamasından aday sorumludur' diye.
bu zaten hazırllanmış birşeydi herkes öyle konuşuyor. alınacaklar belliydi. -
@onguf bu yaptıkları teknik bizden kaynaklı mı acaba hepimizin mi bilgisayarında sorun var ayıp ya yaptıkları
-
@onguf aynen öyle
-
@kpss01 Hocam bu kendilerin teknik sorunu sizle alakalı birşey yok
-
@kpss01 sizden denecek
-
kmaraştan girebilen oldumu mail geldi ama reddedildi diye hata verdi
-
@onguf sanmıyorum hocam öyle olacağını
-
Aksama kadar bunun basindami bekliycez arkadas
-
Arkadaşlar bir kişi bile sınavı tamamlayamıyorsa orada kurumun teknik sorunu vardır demektir. Herkes bir şekilde ik ile iletişime geçmeli bence.
-
@DEU arıyorum açmıyorlar
-
@mhmt37 hocam bugun pazar açarlar mı ki ?
-
@economist-04692 yani bilemiyoruz tabi ama ben öyle düşünüyorum. çünkü o mailde böyle bunu açık açık belirtmeleri garibime gitmişti ve görünen de bu 'işlerini sağlama almışlar'
-
Gelen maile cevap olarak herkes magduriyetini yazmalı ve instagramda da dile getiren arkadaşlara destek verilmeli bence
-
Sorular açıldı sağ tarafta sürem ilerliyor ama soruları okumama bile fırsat vermeden sistem durdu dondu durduruldu dedi dedi en sonunda çok sık sistem hatası yaşandı dedi ve ekran kapandı sağ taraftan da giriş sayım ve sürem Bi güzel düşüyordu
-
@kpss01 aynisi bende de oldu hocam
-
@DEU gelen maile yazdım kullanıcı bulunamadı yazıyor sistem den öyle Bi cevap geldi
-
@kpss01 bu soruları gören arkadaşlar neden ne sorduklarını yazmiyor.