HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
1 soruyu gordum sonrasında attı 30 dk dır giremyorum umarım süre işlemiyordur...
-
Mesela cümle var 2 tane . Aşağıda da hangisi olabilir mantıklıdır tarzında 1 -2-3 önermeler var di . Zar sorusu vardı . Şekil sorusu vardı 3 tane falan . Kar zarar yüzde sorulari vardı 3-5 tane
-
Ben hala giremiyorum hata verio bu ne ya
-
@ichbin1berliner Bunu iptal edip keşke yazılı sınav yapsa bir ilde topluca daha iyi bence
-
@Su28A bittimi hocam sizin
-
@Hasret Böyle iş daha saçma bir yere gidiyor
-
@Hasret keşke en adaletli olan
-
bu iptal olmazsa büyük haksızlık
-
Soruları bitiren varmı ben giremedm ve 3 hakkım kaldı
-
@Hasret Mesele bilgisayarsada olmasiysa bilgisayar ile sınav yapılan merkezler var ülkemizde diye biliyorum orada sınavı yapsın bu ne ya il il alınır olur biter
-
@Su28A kamera vardı degil mi
-
45 soruyu da gördüm ama baya soruyu süreden dolayı sallamak zorunda kaldım gerçekten zordu elim ayağım karıştı kaydet dedim son 3 sn kala uygulamaya katılımıniz için teşekkürler yazısı çıktı . Sorularda dediğim gibiydi 45 soruya 45 dk çok az bı zamandı 1 saat olmalıydı . Kar zarar soruları vardı şekil sorusu vardı 2 cümle verip hangisi mantıklıdır diye önermeler vardı sözel mantık gibi
-
@han23dagdelen yoo kamera yoktu öyle bı bilgilendirme olmadı
-
@Su28A hocam siz yine görmüşsünz biz daha giremedik
-
Gerçekten sınava erişim sağlamak ayrı bı stres soruları kısacık sürede yapmak ayrı bı stresti Çok stresli bir zaman yaşadım
-
Batman'dan başvuran var mıydı arkadaşlar
-
girmeye deniyorum bu hatayı vermeye devam ediyor sorunu anlaya bilen varmı arkadaşlar
Bağlantı sıfırlandı.
Aşağıdakileri deneyin:Bağlantınızı kontrol etme
Proxy'yi ve güvenlik duvarını kontrol etme
Windows Ağ Teşhislerini Çalıştırma -
Arkadaşlar sakın halkbank sınavına gelmeyin.
Tünelin ucu sacmasapan bi yere çıktı :))))düzenlenmiştir
-
@birgün aynı hata
-
@onguf iki tane bilgisayar denedim bilgisayar damı hata var diye anlamadım