HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
'saat 20.00 a kadar' ne demek arakadaşlar ? 8 e kadar bekeleyecek miyiz bilgisayar başında
-
Bu daha saçma değil mi taöam şuan sistem dondu giremiyoruz ilerleyen saatlerde açılacak biri girip çıkacak diğeri girecek mesela ben Türkçe soru tarzını şuan anladım 2 soru gördüm bu saçmalık değil mi
-
Kesinlikle hocam saçmalık sabahtan beri bunu beklşorum ve girş yapıosn çözsende sistemde atsa hakkın gitti 3 hakkımz kaldı nasl bi saçmalk
-
@kpss01 nasıldı sorular
-
Hakkım bitti benim şaka mı bu kendi kedine
-
Ya şu wp linkini atacak yok mu özelden veya burdan
-
'saat 20.00 a kadar' ne demek arakadaşlar ? 8 e kadar bekeleyecek miyiz bilgisayar başında
-
@Özge92 hocam oyle seymi olur ya ne sacmalik
-
Benim hala erisim kodu hatali dio
-
keşke iptal mesajı gelseydi sonra olsaydı daha ıyı olurdu
-
Süper bir sınavdı sistemin beni atması yüzünden hakkım bitmiş
-
@mahalkme oldu maalesef bu çok saçma
-
Dedğin saatte sınavı yapadıysan ilerki bi tarihte yapılacaktır diye mail at bitsin gitsin ya herkesin işi gücü var 2den 8e kadar bilgisayar başında mı beklicez
-
- Soruya kadar gelen arkadaşım var. Tekrar girme hakkını bitirerek 16. soruya kadar gelmiş.
-
Şuan arkadaşım çözüyor . Ben hala giremiyorum. Başladık çözmeye hemen gir diye aradi şimdi . Sizde durumlar nasıl?
-
giren arkadaşlar sorular nasıl ?
-
Arkadaşlar soruları gördüm bitti sürem 40 soruya kadar geldim kaydet dedim ve uygulama sona erdi katılımıniz için teşekkürler yazısı çıktı noldu anlamadım kaydedildi mi yani
-
@Su28A zor mu sorular
-
@Gökcelif evet zordu süre yetmiyor sorularin çoğu uzun
-
@Su28A nasıldı sorular nasıl konulardı kaç soruydu yardımcı olur musun ???