HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
Bu kadar insanı enayi yerine koymaktan başka bisey değil bu. Sınav ertelenmeli adam akıllı alt-yapıyla yapılmalı. 1 Saat kaldı hala giremiyorum ben. Oldu olacak sabaha kadar bilgisayr başında nöbet tutalım. Bu saatten sonra çözülen soruları bu kafayla nasıl cozceksek o da ayri dert . Bi sınav yapamadilar utansınlar ya ama nerdee bizim gibileri bulmuşlar saat 8 de de 10 a kadar girebilirsiniz maili gelir .
-
Yok ilk soruyu bile tam göremeden sistem atıyor son hakkım zaman ilerliyor sınavı bitirenler var mı
-
Bende aynı arkadaşlar olmuyo açıkça sistem hatalı çözen sadece 1 kişi vardı o arkadaşta nasl yapmş tebrik valla ben 2 soruyu dahi göremedm
-
sınav açık ve net iptal edilmeli, tekrarı yapılmalıdır.
-
@ECEMBADE sınavın iptal edilmesi için mail atmamız lazım
-
atalım kesinlikle
-
nereye atmamız lazım atalım?
-
@erdogomez facebook instagram Twitter ve bize attukları maile atalım hatta halkbank müşteri hizmetlerini arayıp sınavın iptali isteyelim
-
Ya sozlesme cikiyo onaylayamiyorum.sonra sayfa gitti ne yapmaliyim
-
Yahu sozlemeyi en sona kadar indir
-
Türkiyenin En Hızlı İnternetine Sahip olan İTÜ kampüse geldim burdan da giremiyorum eğer bu sınav iptal olmazsa alınan kişiler dünden bellidir kafanızı yormayın zaten dayımız olsa bu saatte kadar (1,5 yıldır işsizim) çok şef müdür yard. vs vs vs olmuştum neyse Allah hakkımızı bırakmasın eğer cidden öyle dayı muhhabeti dönecekse... ben denemekten sıkıldım size kolay gelsin
-
@frank hocam inmiyo ki bos ekran
-
@mrtyglr sözleşme aşamasına kadar gelebildiniz mi yoksa bağlantıya tıklayınca hiç mi açılmadı
-
sınav iptal edilir mi ya..
-
@ichbin1berliner sözleşme aşamasına geldim ama sözleşme yoktu sonra kesildi zar zor yine bağlandım sözleşme geldi işaretleyip sınava başladım
1- aşağıdakilerden hangisi anket sorusu olmaya uyun değildir ?
a- öamsdklasd
b-asldlaşdlşas
c-alsdkalidskasdşi
d-aişsdllşaksdlinternet kesildi sonrasında giremedim 5.5 ssaattir pc başındayım ya
-
@kaderrctnkya etmesseler 2-3 satır yukarıda yazdıgımdan dolayı etmezler
-
@mrtyglr bi günümüz boşa gitti
-
@mrtyglr ben de sözleşme aşamasını geçiyorum hata veriyor iletişime geçin yazıyor. Daha soru göremedim:/
-
Organize olup dava açalım mı?
-
Arkadaşlar yarın 14 kadar girebilioz die mail gelmiş ama ya hakkı kalmayanlar yaşanan sistem hatası yüzünden problem yaşayanlar nolacak resmen dalga geçiyorlar