HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
Sinavi bitirebilen var mi
-
Arkadaşlar ben de 2 soru çözebildim ve tekrar giremedim giriş haklarım azaldı ayrıca iki saat içinde de düzeleceğini düşünmüyorum. 20.00'den sonra da hala açılmamış olursa sizce ne olacak tekrarlanacak herhalde?
-
@Mrvkr insan kaynakları numarası var mı sizde?
-
@Mrt1313 yok malesef genel müdürlüğe de ulaşılmıyor mailde de haberleşme maksatlı hiçbişey yok sizin de gördüğünüz gibi rezillik işte
-
@Mrt1313 var ama öğleden beri arıyorum kimse yok
-
günümüzü öldürdük resmen bir defa bile giremedim ekranı görsem zoruma gitmez
-
Nasil biseye dustuk ya ben hala giremedim bile
-
@Özge92 atabilir misiniz rica etsem?
-
@mhmt37 sınavı torpilliler kendilerine saatler öncesinden link gönderilen şahsiyetler bitirmiştir kardeş. Forumda biri 40 soruyu çözdüm demiş millet bilgisayarın başında saatlerdir uğraşıyor ama soruları göremiyor ikinci bi kişi de yok demek ki yeri sağlam çözebilmiş sorularını.
-
@Mrt1313 02165035117-72-73
-
@Özge92 5171 hocam
-
@Özge92 teşekkürler
-
Hic giremeyen var mi
-
bir kere girdim soru çıkmadan sistem gitti halada giremiyorym ne olacak buu anlamıyorum ya nasıl bir şey palnalayacaklar çok merak ediyorum
-
sınav saatini 8 e değil 10 a kadar da uzatsalar bu sistem düzelmediği sürece bişey yapmamız mümkün olmayacak sanırım gereksiz yere bi günümüz gitti
-
@mahalkme ben hiç soru falan göremedim
-
girip 40 soru çözen arkdaşa sonuçla ilgili bir bilgi geldi mi?
-
@Gökcelif bende hiç göremedim
-
bende 1 soru gordum saat 15:40 ta o saatten beridir giremiyorum siteye
-
'erişim kodu hatalı veya geçerlilik süresi dolmuş'
torpilli insanlarla doldurulmuş genel müdürlüğün hazırlamış olduğu sınavın şahsıma gösterdiği tek şey bu (korkudan yazmak istemedim ama artık kaybedecek bişey kalmadı)