HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@issizmezun 76 aldım hocam
-
@hera sizin icin hayirlisi olur umarim hocam
-
Benimde referansım yoktu ve geçtim. sınavlarda referansın yarayacağı sanmam ama mülakatta kesinlikle referansla geçerler kesin
-
Ya bu gişe memurları ne kadar alıyor ona göre üzülücem
-
Malatya dan mülakata kalan var mı ?
-
@issizmezun teşekkür ederim sizin için de hayırlısı olsun ️
-
@eyiolurzahar kesinlikle mülakatta ekerler bizi bende Adıyaman dan kaldım mülakata
-
@belinay kesinkikle benimde referansım amcam dayım akrabam ahbapım yok allahtan başka kimseyede güvenmedim ve kişilik envanterinde kendim gibi davrandım tutarlı oldum belki mezun olduğum bölümünde katkısı olmuş olabilir geçmişim şimdi mülkata kaldık herkes için hayırlısı olur umarım...
-
@mmr17 yemek kartı dahil 3000-3500 arası yıllık ortalama
-
Öncelikle mülakata katılmaya hak kazanan herkesi tebrik ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ben de Sivas'tan gideceğim mülakata. Herhangi bir referansım yok. Sistem keşke olsa dedirtiyor insana. Tek mülakat mı yapılacak bilgisi olan var mı? Grup mülakatı mı bu haftasonu olan?
-
@mrtyglr hocam yemek kartı ile daha yüksek olması lazım yanıldığınızı düşünüyorum. 3 ayda 1 çift maaş. Yılda 2 maaş ikramiye var. Yemek kartı var. Hepsi birleşince 3 bin olması imkansız. Ablam ziraat bankasında çalışıyor ordan biliyorum
-
@glsnbz mülakat nasıl olur acaba bir fikriniz var mı
-
@Ada21ada Gişedeki arkadaşlar 2200-2500 arası 16 ay maaş alıyor ortalama 2350x16 ay dan aylık 3100 e denk gelir ama 2200 de alma ihtimali var çok fazla alım olacağı için en düşük maaş kademesi olur +500 600 ticket eklersen 3500 u gececeğini düşünmüyorum.
-
@mrtyglr öyle ise çok çok düşük. Ablam bireysel de ortalama yıla vurunca 5 bin i buluyor maaşı, ama İstanbul onun. Ben zabıt katipliği ve icra katipliği sınavlarını da geçtim mülakat sonucunu bekliyorum. Olur da kazanırsam sizce hangisini tercih etmek daha mantıklı
-
@Ada21ada katiplik daha iyi duruyor tam maaş ortalamasını düşünün
-
@Ada21ada mülakat da alan sorulacağını sanmıyorum uzman yardımcılığı sınavına katılmıştım orada da alan olduğundan mülakatta da alan vardı fakat burda ne olur bilemiyorum
-
Arkadaslar mezuniyet sartı 30 eylüle kadardı ben 2Ekimde mezun oldum mülakatta sıkıntı çıkarmı SiZce okul yönetimi ile alakalı bir durum oldu
-
Ailemizden biriyle gitsek otele sorun olur mu arkadaşlar?
-
@hera, içinde söyledi: HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
Ailemizden biriyle gitsek otele sorun olur mu arkadaşlar?
Hangi ilden basvuru yaptınız ve mülakatınız nerede hocam. Bende ailemle gidicem
-
@hera hocam yardimci olmak adina soyluyorum.bize gecen sene hilton kozyatagi otelde mulakat yaptilar.mulakat 2 gun oldugu icin o gece kalmak mulakata giren kisiye ucretsizde.yaninda giden kisiyede cok az ucret aldilar.