HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@Gizlimat en başında belirttik ki şaibe olmasın diye sizin gibileri de geçirecekler hocam size ve sizin gibi olan arkadaşlara bir kastımız yok yani yanlış anlamayın hocam
-
@Gizlimat hocam sizin gibi belli kesimi gecirmek zorundalar.gerekirse mulakatta bile gecirmek zorndalar.yoksa kim cikip diyecek ben referanssz kazndim.boyle birileride olmali.her sene oluyor.yani sizin gibileri es gecmiyoruz aslnda
-
@Gizlimat yalniz siz yazdığımı çok yanlış noktadan anlamışsınız ben ne herhangi bi genelleme yaptım ne de kazananlar haklarıyla kazanmadı dedim yazdigimi tekrardan okuyun neye göre eleme yaptıklarını anlamak için soruyorum yanlis anlamayin dedim tebrikler bu arada kazanmışsınız belli
-
Arkadaşlar Erzurum dan geçen var mı
-
@papatya586 evet Karadeniz turu yaparken geçmiştim erzurumdan
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim:) ama arkadaşım 87 almıştı urfada envantere girdi hala akıl sır erdiremedim..
-
@Servet bu güzeldi
-
testin sonlarinda cikan sorular vardi ya arkadaslar, başi başka soru, sonu başka soru. onlara nasil cevap verdiniz, ben orda hata yaptim galiba. surekli ayni cumlelere cevap verdim. gecen arkadaslar orayi nasil yapti
acaba -
@kullaiciadi zaten tutarlı olup olmadığımızı ölçmek içindi o sorular o yüzden ben de tutarlı olma adına birbirinin türevi sorulara yakın cevaplar verdim
-
@kullaiciadi geçenler nasıl yaptı bilemiyorum tabi
-
@papatya586 ağlanacak halimize gülelim hocam
-
Ben masıl yaptığımı hatirlemirem
-
@papatya586 siz gecmis miydiniz hocam
-
@issizmezun ben
-
@hera kazandnz mi hocam
-
@issizmezun evet hocam siz
-
@kullaiciadi geçtim
-
@hera yok geçemedm kac almistnz bi onceki sinavdan
-
Sivas için 88 alıp kişilik envanterinden elenmek ne demek ya.. o kadar ağrıma gidiyor ki. Kazanan arkadaşlara başarılar diliyorum, düğüm düğümüm ama eğer hakkım birisine geçtiyse, referanslılardan bahsediyorum, rabbim sorsun. Kesinlikle helal etmiyorum kesinlikle.
-
geçmişim bende envanter sınavını. kesinlikle referansım falan yoktu hakkımla gectim.onemli olan sınavda tutarlı olmaktı.tutarlılık oranına gore eleme yapıyolar.soruları çok dıkkatli okudum ve nasıl biriysem gercekten ona gore cevapladm onun için bi dediğim bi dediğimi tuttu dıyelim