HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@mahalkme dimi ya en baştan güvenilir olmayan herkesin kafasında soru işaretleri bırakan bi sınav hakkıyla giren masum insanlar da var onlara bişey diyemeyiz de. Bence olmadı bu günah ya kul hakkı
-
Erzurum İl barajı 75 benim puanım 78 bir sonraki aşamaya girmeye hak kazanmışım. Giremeyen arkadaşlarım adına çok üzüldüm
-
sivas barajı 70 kazanan arkadaşları tebrik ederim bizede bir sonraki aşama gelmiş bakalım nolacak
-
@kpss01 girdik de ne oldu arkadaşım Mardin’den başvurdum Hatay yazıyor güler misin ağlar mısın bakalım ik ne dicek bu işe
-
@cn91 aynen hocam diyorum ya.ekran basinda tek basina allah korkusuyla sinava girip kazanan arkadaslarim umarim mulakatida yuzunun akiyla gecer.ama gerisinede allah buyuk derim.
-
@Esengül siz de mi Mardin’den başvurmuştunuz arkadaşım, puanınız kaç
-
@cn91 evet mardinde ikamet ediyorum puanım 70
-
Arkadaşlar link paylaşabilir misiniz?
-
URfa 50 baraj puan 40 olmadı
-
Kazanmışım bende. Sağlık olsun kazanamayan arkadaşlar sıkmasın canını. Her işte var bir hayır.
-
@Esengül tebrik ederim arkadaşım merkezde misiniz
-
@cn91 onu düzeltirler ya sistem yine donuyordu ya ondan öyle Bi hata olmuştur diye düşünüyorum inşallah öyledir
-
@kpss01 inşallah ama başvuru yaparken donmadı da aslında ne bilim ya her aşaması sıkıntılı bankanın bakalım mülakatlar hakkıyla yapılacak mı daha çok eleştiri alır bu banka sistemi düzgün değil başta
-
@Özge92 hayırlı olsun ... Bende urfadan sınava girdim geçtim mülakat süreci nasıl olacak acaba
-
@ysr sizede hayırlı olsun önce envanter testi var bakalım
-
Herkese hayırlı olsun, Gaziantep 83 puan geldi
-
@cn91 ikinci aşama da mı online olur acaba
-
@Özge92 mülakat online mi olacak
-
@ysr yok hocam mülakatı onlien hiç duymadım ben bi bilgim yok
-
@Özge92 teşekkür ederim sağolun