HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
Hocalarim yanlis anlamayin ama mulakatida hic seffaf olmuyor.bulabildiginiz kadar referans bulun derim
-
@ysr hocam online olmucak büyük ihtimalle yer ve zaman bildirelecek demiş sonuçta yer bildirecegine göre
-
@ByAlperen inşallah öyle olur kardeşim... Sağol umutlandım
-
@kymkmadyı Malatya mıydı hocam sizin ?
-
Bana mail gelmedi nerden baktınız arkadaşlar
-
@Özge92 bende urfa 78 puan hayırlı olsun
-
Şimdi envanter testi nerde ve nasıl olacak acaba? Hiçbir fikrim yok benim
-
@Gökcelif telefona mesaj gelmesi lazım.
-
@Özge92 interneten olur bence
-
@urfaspor63 acaba süreli mi oluyor bu testte
-
@Özge92 süreli olacağını sanmıyorum. Sizde mi urfadan başvuru yaptınız
-
Ben sınav sonucumu öğrenemedim. Mail yada mesaj gelmedi, bilgisi olan yardım edebilir mi
-
@Gökcelif başarılı başarısız herkese attılar mesajı bankayı arayın
-
@Mrt1313 tamam teşekkür ederim
-
@Gökcelif rica ederim
-
Puanı beklediğinden düşük gelip itiraz eden var mı?
-
@hera ne cevap kağıdı var ne doğru yanlış sayısı var kafalarına göre kişiye göre puan verilmiş galiba. Bende Sivas için başvurmuştum. Birkaç online sınava katılma deneyimim oldu ve başarılı oldum ney göre nasıl puanladı bunlar anlaşılmıyor. Cimere yazalım izah edelim bu sınav yazılı olacak şekilde yeniden yapılsın. Kul hakkına girilmesin. Ayrıca şunu da belirteyim iibflilerin durumu hem KPSS a grubunda hem b de bitik olduğu halde tüm lisans mezunlarına açtılar bu sınavı çok saçmaydıııı. Kurumlara Nitelikli eleman alınsın diyorlar ama diyetisyeni anestezi okunuşu bile bankacı yapacaklar anlaşılan.
-
@hera hocam kimi kime sikayet edeceksiniz.halkbank 2014 yedeklerini iptal etti.neler yapildi sonuc cikmadi.halkbankb2018 yedeklerini iptal etti.neler yapildi sonuc cikmadi.bundada sonuc cikmaz.halkbank herzaman haklidir.ugrasmayin uzulmeyin.degmez bu bankaya
-
@mahalkme Yedekler nasıl belli oluyor
-
@Hasret mulakata girdikten sonra asil haricinde yedek adayda belirliyorlar.