HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@Furkann mantıken olması gerekir, sonuçta envanterden aynı puanı alan iki kişi arasında genel yetenek testinden daha yüksek puan alan kişi daha çok hakediyor
-
@kullaiciadi mantıken bence de olmalı da. Süreçte mantıklı bişey hiç olmadı ki insanları evde girebilecekleri bir sınava memleketlerinden kaldırıp sınava getirdiler.
-
@Furkann adiyaman dan giren var mı acaba kaç kişi alınacak bilgisi olan
-
@Furkann iki sınsvdan başarılı olanalr mülakata çağırılacak yazıyordu ilan metnin de
-
@didemdmrl Adıyaman ile ilgili bilgim yok ben Erzurum dan girdim 40 kişi dediler Erzurum için diğer iller için sayı düşükmüş
-
@xyzzxy onu biliyorum da ilk sınav puanı ne kadar etki edecek acaba kişilik testinden insanları elemek mantıklı gelmiyor insana. Canını yakıcaklar haklarına girecekler insanların. Öyle geliyor bana
-
@Furkann teşekkür ederim
-
@Furkann erzurumdan 40 kişi mi alınacakmış
-
@Furkann bu bilgiyi nereden aldınız acaba
-
@kpss01 envanter testine girerken gözetmenlere sordum kaç kişi diye kırk civarı dediler
-
@kpss01 süreç şeffaf bile değil kaç kişi alacakalar ne zaman alacaklar adam akıllı klavuz bile yok nerden bilgi alıcaz onu bile bilmiyoruz, kişilik testinde insanları neye göre eleyecekler yüzde kaç etki edecek bilmiyoruz. Birileri bi şekilde girecek ama nasıl olucak bilmiyoruz saçmalık resmen
-
Arkadaşlar daha önceki banka sınavlarında hangi ile kaç kişi alacakları belli oluyor muydu?
-
@Özge92 Halk Bankasının 2017 alımında kaç kişi alınacağı ilanda açıklanmıştı
-
@crncay Gerçi yanlış san hatırlıyo olabilirim. Taban puanları her ile göre açıklanmıştı onu net hatırlıyorum ama. Sayıyı da sanki açıklamışlardı. Başka net hatırlayan arkadaşlar varsa yazsınlar, yanıltmış olmayayım.
-
@Özge92 Biraz daha düşündüm de benim hatırladığım uzman yardımcılığı sayısı olabilir:) Servis görevlisiyle aynı anda ilana çıkmıştı çünkü. 3 katı adayı mülakata çağırmışlardı.
-
@crncay genel sayı verilmişti hocam 1245 kişiydi heralde ama illerin sayısı verilmemişti
-
@Özge92 Aynen aynen karıştırdım kusura bakmayın. Grup mülakatı yapıldığı zaman kaç kişi alınacağını öğrenmiştik oradaki sayıya göre
-
@didemdmrl adiyamandan başvuran az sanirim butun forumlarda cok az duydum ismini. Ben adiyamandan basvurdum
-
@cgr02 bakalım mülakata çağırınca göreceğiz
-
diyarbakir gibi buyuk bir ile 7 kisi aliniyor. benim hic umidim kalmadi