HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@mahalkme iki gün boyunca nasıl bir mülakat yapıyorlar hocam
-
@crncay hocam alandan size neler sormuşlardı
-
Arkadaşlar haziran mezunuyum mezunıyet belgem elimde değil birkaç işlem eksikliği var ve haftaya alabileceğim mezunıyet belgemi.pazar günü mülakata girmem gerekiyor sorun olur mu daha once böyle birşeyle karşılasan oldu mu ?
-
@eyiolurzahar Bana dolaylı dolaysız vergiler, ticari zirai kazanç sormuşlardı. Ama tabi bunları çok ayrıntıya çekmişlerdi cevap verdikçe onlardan başka sorular üretmişlerdi. Ben maliye mezunuyum maliye ağırlıklı sormuşlardı. Ama genel olarak diğer arkadaşlara iktisat ve para banka sormuşlardı. Zorunlu karşılık oranı artarsa nolur azalırsa nolur gibi. Ama söylediğim gibi bankanın kendi bilgilerinden daha çok sorabilirler bence.
-
@ichbin1berliner ilk gun grup mulkat kisilik envanteri 2.gun bireysel mulakat.
-
@crncay hocam bize bu tür sorular sorcaklarını düşünmüyorum. Mülakata 4 gün kala açıkladılar ve kimsenin çalışmaya vakti olamaz, bunu göz önünde bulundururlsr.diğer bir neden ise daha önceki sınavlarında bu tarz sorular sordukları in mülakatta fa sorabiliyorlardı. Bu sefer girdiğimiz sınav öyle bir sınav değildi. Ha belki önemli bilmemiz gereken yerlerden sorarlar ama ayrıntı mümkün değil
-
@mahalkme sanırım mülakat 2 gün olsaydı bilgide yazardı mutlaka. 1 gün olacaksa bu bireysel mülakat olur o zaman bence. Siz ne düşünüyorsunuz
-
@Ada21ada Ben de belirtmiştim zaten alandan sorulacağını düşünmediğimi. Bizim de açıklandığında çok vaktimiz yoktu ama onla alakalı değil bence. Bizim yazılı sınavımızda alan %50 ağırlıktaydı o yüzden mülakatta da sordular. Şimdi sizlere sormazlar muhtemelen tabi belli de olmaz:) Önceden söylediğim gibi halkbank yan kuruluşlar, genel müdür, sermaye, uydu şube gibi sorular gelebilme ihtimali bence yüksek.
-
@mmr17 erzurumda mülakatim sizin
-
@Ada21ada bencede grup mulakat olsa belirtirlerdi zaten hocam
-
@crncay hocam kuruluş tarihine 1933 mü 1938 mi demek lazım? Kimi yerler sadece 1938 diye belirtirken kimi yerler 1933te kuruldu 38de faaliyete geçti vs diyor
-
arkadaşlar selamlar ben telefonu sıfırladığım için mülakata giriş linkimde gitti burdan paylaşabilecek var mı?
-
@doga_muhtari, içinde söyledi: HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
arkadaşlar selamlar ben telefonu sıfırladığım için mülakata giriş linkimde gitti burdan paylaşabilecek var mı?
-
@mmr17 teşekkür ederim
-
Cumartesi saat 8 de mülakatım , herkesin böyle yazıyor mu yoksa ilk benimi alacaklar nedir durum dostlar
-
@ss11 e devlette mezun belgesi var ona baktın mı
-
@doga_muhtari herkesin farklı saatte bence benimkide öğlen 12
-
@doga_muhtari 8 ve 12 dışında hiç saat görmedim bende muhtemelen toplayıp sırayla alacaklar
-
@doga_muhtari benim de 8 ama benim pazar.
-
@doga_muhtari Ben Gaziantep de giricem mülakata herkesin haftasonu mu mülakatı benim salı günü 12 de