HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@ysr diplomanızı incelediler mi ve maliye para politikası olarak detay verebilir misiniz Neler sordular bende maliye mezunuyum
-
@ysr geçmiş olsun hocam. İnşallah emeklerin i karşılığını alırsın? Bölümünüzle alakalı sormuşlar da, mesela ben mühendisim benim bölümle alakalı sorarlar mı bankacılık ile hiçbir alakası yok çünkü
-
Arkadaşlar mulakata kaç katı çağrıldı bilginiz var mi ?
-
@hera bende merak ediyorum. Umarım 3 katı falandır
-
@Ada21ada 2 katı olsa daha iyi değil mi şansımız artar
-
İleti yayın politikası gereği kaldırılmıştır.
-
@zeyzeytin envanter testinde elendim ben
-
İleti yayın politikası gereği kaldırılmıştır.
-
başka mülakata girip çıkan yoj mu
-
@Ada21ada sana alan soracaklarını sanmıyorum kardeşim ama kişilik envanternle alakakı sorular sorarlar çünkü komisyonun önünde tblet var sabırlısınız ona göre örnek verip nasıl trpki verirsin derler öylece vediğin cevaplardan soru sorup sohbet havası hissedersin başarılar kardeşim
-
@xvcty kardeşim diploma kimlik terhis belgesi sadece komisyona girmeden incelenir öyle komisyon önüne çıkarsınız komisyon belge falan uğraşmaz..
Maliyeci iseniz güncel uygulanan maliye polikikasına bak .. yukarıda daha detaylı anlattım
Başarılar dilerim inşallah faydalı oldu -
@xvcty mülakat tarihi ne zaman sizin
-
@ysr yarın hocam
-
@ysr oldu teşekkür ederim allah herkesin gönlüne göre versin inşallah benim şöyle bir sıkıntım var diplomamda 2 ekim mezuniyet yazıyor 30 Eylül dü basvururken ama başvurumu kabul etmişlerdi szice bu sıkıntı olurmu yoksa önemsemezlermi
-
Arkadaşlar urfa'dan girmiş veya girecek olanlar varmi
-
İktisat mezunu olan yok mu ya maliyeyle aşağı yukarı aynı şeyleri sorarlar herhalde
-
@ysr bu haksızlık değil mi ya. Madem alanı değil niye alımı var ya da niye biz alandan da mesulüz
-
@eyiolurzahar kardeşim sınav baştan haksız zati..
Haksızlık içinde hakkı aramak ne kadar doğru..
Beni soru bonbardımanına tuttular valla yazamıyorum hepsini ... -
@xvcty kardeşim sorun olacağını sanmıyorum sınav ilanında bişi yazmıyordu sanırım . Mülakata gidince diploma elinde olsun yater.. Başarılar bende diploma tarihine bakmadılar... Terhis belgesi çok önemli
-
@ysr kaç gündür bunu düşünmekten mülakata odaklanamıyordum içim rahatladı çok teşekkür ederim bide sizin mülakat kaç dk sürdü