HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@xvcty benim uzun sürdü çok soru sordular ben emin şekilde cevaplayınca daha da sordular ..
-
@ysr anladım kardesim hakkımızda hayırlısı olsun
-
@xvcty özele gel tüm detayları anlatayım
-
@ysr başka girenler ile görüştünüz mu orada onlara da benzer mi sormuşlar bide benim de 8 de kac gibi aldılar sizi mülakata
-
@papatyaaa mülakat saati 8.00 de 9.00 başlandı mülakata alınma.. Başarılar filerim
-
@papatyaaa herkese benzer sormazlar kişinin kşilik envanteri ve bölümü ile alakalı sorular soruyorlar .. güncel durumlarda sorulard yöneltiliyor görüşüm nedir ne düşünüyorsun gibi sorular.
-
@ysr sizin nasıl geçtiğini ayrıntılı ben de öğrenebilir miyim?
-
@ysr absürd sorular var mıydı
-
@umrhn hocam güncrl ve siyasi sorular oluyor bunlara nesnel cevaplar vermeye çalışın ..
Gerisi sohbet havasında kişilik envanterinden sorulr sorarlar.. benim kişilik envanteri araştırmacı çıkmış diye alandan güncelden öok yüklendiker ama gayet nesnel bilimsel konuştum.. -
@ysr ben envanter testinden elendim siz araştırmacı çıkmışsınız güzel bir durum da ben hiçbir şey çıkmamış mıyım?
-
@eyiolurzahar bende iktisat mezunuyum . Ne gibi sorular gelecek merak içindeyim
-
Sınavım saat 8 deydi msj geldi 10 da başlayacak diye başka böyle olan var mı arkadaşlar
-
@Mühendiiis mülakat pardon
-
@Mühendiiis benim de 12 deydi 14 e alınmış
-
@ggg sizin nerde
-
@Mühendiiis Gaziantep sizin?
-
@Mühendiiis benim de saat 8 de idi 10a alındı diye mesaj geldi. kamudan mezun oluğ da mülakata giren var mı? alandan neler sordular diye merak ettim
-
@ggg urfada benim mülakat ama mardin için
-
@hera benimde Erzurum
-
@ggg mülakat gününüz yarın mı